Adelina Pestriţu şi Kinga Sebestyen fac Kangoo Jumps pentru o siluetă perfectă

De: Nicoleta Nicolae / 10.03.2015, 14:00
Adelina Pestriţu şi Kinga Sebestyen fac Kangoo Jumps pentru o siluetă perfectă
Adelina Pestriţu se menţine în formă maximă prin antrenamente de Kangoo Jumps.Prezentatoarea emisiunii WOWbiz de la Kanal D urmează acest tip de sport făcut celebru de Kinga Sebestyen în Europa în anii 2000.

Adelina şi Kinga s-au antrenat ieri la o sală din incinta unui hotel cunoscut din Bucureşti, şi au urmat împreună exerciţii menite să ardă peste 1000 de calorii în numai o jumătate de oră şi să tonifieze musculatura abdomenului, a picioarelor şi a posteriorului.

“Obişnuiesc să combin antrenamentele mele obisnuite cu mişcări de Kangoo Jumps. Ies de multe ori cu ghetele în parc, unde alerg şi fac diverse exerciţii. Folosesc ghetele nu doar la sărituri, dar şi la abdomene şi la exerciţii de streching”, declară Adelina Pestritu.

Vedeta Kanal D sprijină, de altfel, şi evenimentul caritabil pe care Kinga Sebestyen îl organizează duminică. Este vorba de a şasea ediţie a “Kangoo Jumps pentru Viaţă”. În data de 15 martie, Kinga va conduce clase de Kangoo Jumps la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti, pentru toti cei care, printr-o taxa de participare de 50 de lei, vor să facă sport şi să contribuie la sprijinirea programelor de îngrijire a copiilor bolnavi de cancer şi leucemie aflaţi în grija Asociaţiei M.A.M.E.

Kangoo Jumps aduce multe beneficii sănătăţii organismului.

1. Arde cu 25% mai multe calorii faţă de celelalte activităţi fitness. În medie, 1000 de kCal pe durata unei ore de Kangoo Jumps.

2. Ajută la scăderea nivelului de colesterol din sânge

3. Stimulează sistemul limfatic şi ajută astfel la eliminarea toxinelor din organism

4. Întăreşte muşchii spatelui, ajută la obţinerea unei posturi adecvate şi protejează coloana vertebrală

5. Este una din activităţile cele mai eficiente în lupta împotriva ceuliltei.

6. Tonifiază şi ridică muşchii fesieri

7. Arde în timp record grăsimea din jurul abdomenului

8. Stimulează sistemul imunitar, îmbunătăţind astfel rezistenţa organismului la boli

9. Îmbunătăţeşte sistemul cardiovascular, în medie cu 15 procente.