Adina Galupa, rebelă fără cauză în “Nunta perfectă”!

De: Nicoleta Nicolae / 27.04.2015, 07:00
Adina Galupa, rebelă fără cauză în “Nunta perfectă”!
“Chiar de la prima citire a fost personajul pe care eu as fi ales sa-l joc. Dar – gand la gand cu bucurie – regizorul a hotarat ca eu o voi interpreta pe Ada!”, spune Adina Galupa despre personajul pe care il interpreteaza in “Nunta perfecta” de Alan Ball, o comedie despre sex si prietenie, produsa de agentia de talent management si comunicare Talentivity, care va avea premiera pe 11 si 12 mai, la Teatrul Elisabeta.

O rebela fara cauza care se lupta cu rigorile si ipocrizia societatii in care traieste, matura inainte de vreme, da lectii de viata teribiliste, pastrandu-si insa in fiecare clipa farmecul si inocenta – astfel este Ada, personaj care a reprezentat pentru Adina Galupa o provocare. “Mi-a placut ca incearca cu disperare sa para ceva ce nu e. A trebuit sa inteleg toate defectele Adei si sa le accept astfel incat acum mi se pare ca nu mai e nimic in neregula cu ea”, explica Adina Galupa procesul prin care a asimilat personajul.

Ada este chiar sora miresei, iar aceasta “Nunta perfecta” ii pica prost din toate punctele de vedere. Lumea din jurul ei se schimba si asta inseamna ca si ea va trebui sa se schimbe. Toata familia ei si-ar dori ca ea sa fie o gazda buna, dar surpriza va fi una mai putin placuta. Pentru ei toti! Fiecare o merita, dar mai ales mireasa, Tracy, care se razbuna pe Ada si o pune sa poarte o costumatie pe care aceasta din urma o considera total nepotrivita cu firea ei.

Spectaculoasele costume realizate de AlmaZ spun fiecare o poveste, care o completeaza pe cea a personajului care il poarta. “Costumele sunt minunate! Al meu mi se pare ca un curcubeu! Insa in contextul spectacolului este un contrapunct evident cu personajul Ada, care-l percepe ca pe o razbunare a surorii ei. Adei i se pare ca intr-un oarecare fel, Tracy o umileste punand-o sa poarte hainele acelea!”, spune actrita.

De ce ar trebui spectatorii sa mearga la “Nunta perfecta”?: “Pentru ca este un spectacol foarte amuzant, bine construit, are decoruri frumoase, costume absolut superbe, o regie fantastica si actori extrem de talentati!”, spune Adina Galupa.

Alaturi de ea vor fi prezenti la “Nunta perfecta” , spectacol regizat de Eugen Gyemant, Adela Popescu, Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Adina Galupa, Catalina Grama si Dan Radulescu.