Adina Galupa, reţete naturale pentru un tel luminos

De: Nicoleta Nicolae / 31.05.2015, 17:00
Adina Galupa, reţete naturale pentru un tel luminos
Adeptă a dictonului “ce este natural este sănătos”, Adina Galupa, interpreta personajului Bella, din sitcomul “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, ne-a împărtăşit câteva dintre reţetele de frumuseţe care o ajută să aibă un ten frumos şi luminos.

„Îmi place ca produsele de îngrijire pe care le folosesc să fie cât mai naturale. Detest să îmi intoxic pielea cu parabeni şi alte chimicale! Una dintre cele mai eficiente reţete este scrub-ul cu mălai şi ulei de măsline, pe care îl recomand tuturor. Din punctul meu de vedere, această reţetă bate multe produse scumpe care se găsesc pe piaţă. O altă reţetă, a cărei eficacitate am probat-o ani întregi, a fost uleiul de ricin, pentru gene şi sprâncene. Genele cresc mai dese şi mai viguroase, dacă sunt periate uşor, seara, înainte de culcare, şi sunt acoperite cu o peliculă fină din ulei de ricin”, a mărturisit Adina Galupa.

Pe Adina Galupa o veţi putea urmări în serialul „Fetele lu’ Dom’ Profesor”, care va debuta în data de 12 martie, la ora 21.15, la Kanal D.