“Ador” – Loredana – Super Show-ul toamnei

De: Cristiana Trifu / 28.09.2017, 13:02
“Ador” – Loredana – Super Show-ul toamnei

Loredana pregăteşte, pentru al şaptelea an consecutiv la Sala Palatului, un show tematic inovator, “Ador”. Spectacolul din acest an este unul special, care marchează 30 de ani de la lansarea albumului "Buna seara, iubite!".

Loredana a intrat în showbiz-ul românesc direct pe poziţia de star a unui copil minune şi a reuşit imposibilul în efemera industrie muzicală: o carieră de peste 3 decenii de-a lungul căreia a evoluat, a inovat, a deschis drumuri, a impus standarde şi a stabilit recorduri. Loredana este un artist total: cântăreaţă, compozitoare, textieră, orchestrator, actriţă în producţii româneşti şi internaţionale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare, fashion icon.

De-a lungul carierei, Loredana şi-a faţetat talentul printr-o asiduă dorinţă de autodepăşire, dar mai ales cu patima unui îndrăgostit de publicul său, pe care îl adoră şi care o adoră. “Ador” este şi conceptul show-ului care va avea loc pe 10 noiembrie, pentru al 7-lea an consecutiv la Sala Palatului şi care va marca cariera spectaculoasă a Loredanei.

Vineri, 10 noiembrie, de la ora 20.00, Loredana îşi va arăta din nou veneraţia pentru publicul care o adoră şi va uimi, ca de fiecare dată, audienţa cu un show unic. În fiecare toamnă, fanii aşteaptă cu nerăbdare noua producţie a Loredanei. Anul trecut, Sala Palatului a fost neîncăpătoare şi, din păcate, un număr impresionant de fani nu a reuşit să-şi achiziţioneze bilet, spectacolul “Sentimente” fiind sold-out cu câteva săptămâni înainte.

“Ador” – Loredana, pe 10 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului!