Adrian Hădean declaraţii surprinzătoare! Ce spune juratul MasterChef despre diete

De: Nicoleta Nicolae / 27.01.2015, 11:00
Adrian Hădean declaraţii surprinzătoare! Ce spune juratul MasterChef despre diete
Găteşte delicios şi este pasionat de mişcare. Nu crede că zahărul este singurul vinovat pentru problemele noastre de sănătate.

Este convins că un regim de viaţă echilibrat se menţine cu efort. Iată ce ne-a declarat juratul Masterchef, Adrian Hădean, despre sportul său preferat!

– Cum pot evita excesul ponderal un chef dar şi cei care gătesc delicios şi trebuie să guste mâncarea?

Adrian Hădean: Evitând excesul alimentar, desigur. Poate fi derutant pentru organism un astfel de regim de viaţă şi din acest motiv, dacă doreşti să rămâi în formă trebuie să ai grijă la fiecare masă şi să nu te fereşti de sport.

– Cum putem găti alimente gustoase fără prea multe grăsimi şi fără mult zahăr?

Adrian Hădean: Dacă zahărul poate fi învinuit pentru multe dintre problemele noastre de sănătate (deşi în cele din urmă tot noi suntem responsabili şi pentru consumul de zahăr), grăsimile sunt puse toate în aceeaşi oală, iar lucrul acesta nu e cinstit nici pentru grăsimi, nici pentru noi. Avem nevoie de multe dintre ele, din diverse motive care ţin de buna funcţionare a organismului. În ceea ce priveşte întrebarea, mă tem că răspunsul poate fi subiectul unui manual.

– Ce condimente recomanzi pentru a substitui sarea în exces?

Adrian Hădean: Recomandarea mea e mai simplă de atât: nu mai folosiţi sare în exces.

– Ce sporturi practici?

Adrian Hădean: Alerg.

– Care este activitatea ta fizică preferată? Cât de des o practici şi ce rezultate ai obţinut?

Adrian Hădean: Desigur, alergarea. Alerg cât de des pot. Sunt perioade în care alerg zilnic, perioade în care alerg de 3 ori pe săptămână.

Citeste mai mult aici!