Adriana Petrescu, pe coperta revistei “Ce se întâmplă, doctore?” de decembrie-ianuarie

De: Nicoleta Nicolae / 22.12.2015, 11:00
Adriana Petrescu, pe coperta revistei “Ce se întâmplă, doctore?” de decembrie-ianuarie
Adriana Petrescu, soţia antrenorului Dan Petrescu, are 39 de ani şi este mamă unei fetiţe de 7 ani - Jennifer.

Conştiincioasă şi disciplinată, aplică din totdeauna câteva reguli simple, dar de efect, pentru menţinerea sănătăţii şi stării de bine: este dependentă de mişcare, nu mănâncă seara, nu consumă alcool şi nici cafea şi nu pierde nopţile. Iată ce mărturiseşte în numărul de decembrie-ianaurie al revistei ”Ce se întâmplă, doctore?”, despre legătura sa cu sportul şi despre cariera în modelling.

De mică, am practicat atletismul. Apoi, când aveam 15 ani, atunci când am mers prima oară la o sală de fitness, am fost atrasă şi mi-am făcut abonament. Am rămas fidelă. Modellingul a fost o experienţă interesantă. Am început la 16 ani, iar la 17 ani am plecat în Germania unde am învăţat ce înseamnă punctualitatea şi alimentaţia sănătoasă. De mică, m-am obişnuit într-un anumit fel. Nu am fost obişnuită cu mâncăruri grase, nici cu mâncăruri cu sosuri. Nu au cum să-mi placă acum la 39 de ani. Îmi plac salatele cu somon, năut, rodie, şi fructele de pădure la micul dejun” mărturiseşte Adriana Petrescu în numărul de decembrie-ianuarie al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.

Din ”Ce se întâmplă, doctore?”, nu lipsesc trucurile de îngrijire a tenului înainte şi după petrecere, reţetele delicioase de dulciuri pentru evenimente speciale, dar şi recomandările nutriţionistului Mihaela Bilic în privinţa consumului de alcool.