Află cum se tratează Gwyneth Paltrow de mahmureală!

De: Cătălina Matei / 15.10.2013, 14:00
Află cum se tratează Gwyneth Paltrow de mahmureală!
Deşi nu este o împătimită a alcoolului, actriţa din ”Iron Man 3” a dezvăluit în timpul unui show de televiziune prin ce metode scapă de mahmureală.

Se pare că, înainte de a pleca la petreceri, Gwyneth consumă un cocktail special din vitamine, menit să atenueze efectele bahice ale alcoolului. ”Înainte de a pleca de acasă, servesc o băutură specială, care conţine multe vitamine şi care se numeşte . Dacă o consumi înainte de atrece pe alcool, reduce efectele mahmurelii. Iar dacă uit să beau cocktailul, apelez la o gustare săţioasă, un cheeseburger de exemplu”, a declarat actriţa.

În timpul aceleaşi emisiuni, Gwyneth (41 de ani) a mai mărturist că a fost îndrăgostită, în adolesceţă, de actorul din ”Speed”, Keanu Reeves.

 

”Când aveam 15 ani, am fost îndrăgostită până peste cap de Keanu Reeves. Mama, actriţa la acea vreme, era implicată într-un proiect de televiziune, iar cea care o machia era iubita lui Keanu. De la ea a făcut rost de o poză cu autograful lui, pe care am păstrat-o pe birou ani la rând”, a mai mărturisit actriţa.