Aida Parascan a câştigat al doilea sezon MasterChef. Ce va face cu banii!

De: Mioara Tronaru / 29.05.2013, 09:06

Aida Parascan a câştigat al doilea sezon MasterChef. Ce va face cu banii!
Marea finală a celui de-al doilea sezon al emisiunii "MasterChef" a ajuns la final, Aida Parascan fiind marele căştigător al concursului de la PRO TV.


La începutul ultimei ediţii MasterChef din acest sezon, şase concurenţi luptau pentru marele titlu de „MasteChef”: Nicuşor, Alexandru, Ana, Aida, Mihai şi Maria Pop.

După prima probă, Ana şi Maria Pop au fost eliminate, iar după altă probă şi Nicuşor Coroama a părăsit competiţia.
În marea finală au ajuns doar trei dintre cei mai buni: Alexandru Hora, Mihai Toader şi Aida Parascan.
Pentru ultima probă din concurs, cei trei au avut de gătit un meniu deosebit, care să poată fi numit „autograful lor culinar”, ceva ce îi poate reprezenta.
„Aş vrea să plâng de fericire şi n-am lacrimi. Sunt şocată!” a fost prima reacţie a Aidei.
„Aida este o luptătoare. Un bărbat în piele de femeie. Cară oale mari, pline, îi dă pe alţii la o parte, lasă că fac eu”, a remarcat Chef Cătălin Scărlătescu.

În legătura cu marele premiu, recunoaşte că primul lucru pe care  vrea să îl facă este să îi ajute pe părinţii săi îşi renoveze locuinţa. “Voi plăti o parte din creditul pe care l-am făcut când am renovat casa noastră, pentru că oricum dacă aş vrea să îl plătesc pe tot nu mi-ar ajunge. Şi apoi voi vedea… aş vrea sa fac mai multe evenimente cu scop umanitar, pentru a ajuta copiii din mediul rural”, le-a mărturisit ea celor de la Click.ro.