Ajutoare pascale multifuncţionale

De: Mioara Tronaru / 15.04.2014, 15:56
Ajutoare pascale multifuncţionale
Dacă gândul la prepararea mesei festive de Paşte te nelinişteşte, atunci ia-ţi câteva ajutoare de nădejde în bucătărie, care nu numai că îţi vor face munca uşoară şi plăcută, dar te vor inspira să prepari reţete care de care mai interesante şi savuroase pentru invitaţii tăi.

Fie că vrei să pregăteşti orez, carne, legume sau un desert special, Multicooker 8in1 de la Tefal îţi oferă precizie remarcabilă, printr-o simplă apăsare de buton. Selectezi unul dintre cele 8 programe pre-setate şi aparatul îţi asigură un gătit perfect, cu efort minim. Multicooker 8in1 ştie exact care este timpul optim pentru pregătirea fiecărui aliment şi se opreşte singur. Bolul are o capacitate de 5L, suficient pentru a prepara porţii pentru toţi musafirii. Ar mai trebui să ştii ceva: când tu nu eşti acasă, Multicooker 8in1 găteşte pe masă! Asta numai dacă utilizezi funcţia pentru pornire întârziată, astfel încât mâncarea să fie gata exact atunci când doreşti, fără să stai lângă aparat.

Tot pentru un control precis asupra alimentelor şi rezultate perfecte în bucătărie, poţi opta pentru tigăile Control Ceramic de la Tefal, cu primul indicator de temperatură din lume Thermo-Spot pe înveliş ceramic. Prepari legume, carne crocantă şi sosuri deosebit de gustoase!