Al şaselea sezon din “Las Fierbinţi” începe diseară la Pro TV! Bobiţă e pus într-o situaţie delicată!

Apropo.ro / 02.10.2014, 07:00
Al şaselea sezon din “Las Fierbinţi” începe diseară la Pro TV! Bobiţă e pus într-o situaţie delicată!
Se dezlănţuie comedia! Un sezon incendiar din “Las Fierbinţi” începe diseară de la 20:30 la Pro TV! Toată gaşca din Fierbinţi îşi aşteaptă fanii cu o porţie dublă de distracţie. Sezonul 6 promite a fi cel mai tare din întreg serialul.
Personajele sunt deja formate, situaţiile comice sunt prezente în liniştitul Fierbinţi, scenariul fiind extrem de savuros. O serie de nume din cinematografia românească şi nu numai, vor apărea în episoade inedited aşa cum deja v-aţi obişnuit.
 
Muzică, coregrafie, duel – sunt câteva cuvinte care descriu perfect primul episod. Vasile, primarul din Fierbinţi, este urmărit pentru atribuirea suspectă a unei mici suprafeţe de teren… 100 de hectare. Situaţia este gravă, toţi primarii din localităţile învecinate, fiind destituiţi.
 
Tot în primul episod, Bobiţă este pus într-o situaţie delicată: se pare că băieţelul cel mic al lui Firicel este al lui. Sau cel puţin aşa pretinde prichindelul. Cum se descurcă în postura de tată şi cum are de gând Firicel să acţioneze, aflaţi diseară, în primul episod al celui mai nou sezon “Las Fierbinţi”. 
 
 
Foto: Publimedia
 
 
„Sezonul 6 este cel mai tare de până acum, şi nu zic asta doar de dragul informaţiei cititorului, ci tocmai pentru că ştiu că acest sezon rezervă o grămadă de situaţii de-a dreptul amuzante şi neaşteptate. Gianina rămâne în aceeaşi notă de naivitate caracteristică ei. Prea multe nu pot dezvălui, însă ce vă pot spune este că Gianina sezonului 6 este cam pupăcioasă 🙂 o să vedeţi despre ce e vorba, diseară, începând cu ora 20.30, pe ProTV”, a declarat Anca Dumitra, alias Gianina din serial.
 
„Ţin să vă spun că în opinia mea acesta este cel mai bun sezon scris de Mimi până acum. Interesant mi se pare faptul că în acest al şaselea sezon personajele interacţionează mai mult între ele, adică se mai renunţă la >. Cu alte cuvinte, îl veţi vedea pe Bobiţă cârciumarul în diverse situaţii comice alături de Celentano sau Aspirina, de exemplu. Şi mai cred că > nu o să se oprească aici, poate doar când lumea nu va mai dori să râdă”, a declarat Mihai Bobonete, alias Bobiţă.