Alain Delon, internat şi operat de urgenţă

De: Cătălina Matei / 07.08.2014, 09:12
Alain Delon, internat şi operat de urgenţă
Pentru că acuza dureri de spate foarte puternice, actorul francez a fost internat duminică într-un spital din Paris.

Pentru că starea sa s-a agravat, actorul a fost operat luni, după cum informează leparisien.fr. Informaţia a fost publicată în premieră de revista Ici Paris şi a fost apoi confirmată pentru Le Parisien de prietenii starului francez.

Foto: AFP / Mediafax

Duminică, actorul, în vârstă de 78 de ani, a telefonat din reşedinţa sa la serviciul de urgenţe al celui mai apropiat spital, întrucât nu mai putea să se mişte, fiind paralizat din cauza unei dureri de spate, informează Mediafax.

Alain Delon a fost internat de urgenţă în secţia de neurochirurgie a Spitalului Lariboisière din Paris. Medicii francezi au considerat că situaţia era gravă şi au decis să îl opereze pe actor.

Alain Delon a mai fost spitalizat în septembrie 2013, din cauza unei aritimii cardiace.

Născut pe 8 noiembrie 1935, la Sceaux, în apropiere de Paris, Alain Delon, o legendă a cinematografiei franceze şi europene, a jucat în peste 100 de filme, într-o carieră de 50 de ani, iar unele dintre aceste pelicule – „Rocco şi fraţii săi”, „Ghepardul”, „Laleaua neagră”, „Clanul sicilienilor” – sunt considerate veritabile capodopere ale celei de-a şaptea arte.