Alessandra Ambrosio, o brazilianca focoasa (foto&video)!

Apropo.ro / 22.08.2008, 15:30
Alessandra alaturi de Gisele Bundchen, Michelle Alves, Adriana Lima si Ana Beatriz a generat revolutia supermodelelor braziliene.

Nu orice model se poate lauda cu titlul de "supermodel". Criteriul de baza pentru a fi "etichetata" astfel nu este definit dar cu toate acestea nu sunt multe fetele care au parte de acest privilegiu.

Majoritatea supermodelelor se bucura de atentia celor mai mari nume din industria modei si sunt rasplatite pentru frumusetea lor cu salarii uriase.

Putine sunt modele care trec testul timpului, care raman in constiinta publicului. Din acest grup restrans face parte si Alessandra Ambrosio.

Nascuta intr-un mic orasel din Brazilia, Alessandra a decis ca vrea sa faca cariera in lumea modelingului de la varsta de 8 ani. La numai 11 ani aceasta a apelat la bisturiu pentru a-si infrumuseta aspectul urechilor, deoarece acestea ieseau prea mult in evidenta..

La varsta de 12 micuta brazilianca stia foarte bine ce are de facut pentu a ajunge in varf si s-a inscris la o scoala de modeling.

Alessandra Ambrosio

Alessandra alaturi de Gisele Bundchen, Michelle Alves, Adriana Lima si Ana Beatriz a generat "revolutia supermodelelor braziliene" si a demonstrat ca la capitolul femei frumoare, Brazilia ocupa un loc fruntas.

Brazilianca a aparut in numeroase campanii publicitare pentru nume sonore din industria frumusetii si nu numai printre care GUESS, Revlon, Calvin Klein, si Ralph Lauren. In 2008 aceasta a semnat pentru a o inlocui pe Gisele Bundchen in populara camapanie a "Ingerilor Victoria’s Secret".

Alessandra se numara printre putinele modele care recunosc ca iubesc sa fie in centrul atentiei: "Vreau sa mi se acorde atentie. Iubesc sa fiu in centrul atentiei", declara supermodelul.

GALERIE FOTO!

 

 

 

TU CE PARERE AI, MERITA EA ATENTIA TA? COMENTEAZA AICI!

 

 

 

 

 

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Adriana Lima,

Adriana Lima, "A Hot Lady" (Galeria Foto!)

Adriana Lima, cunoscuta in industria modei drept "the best face in the industry" este un supermodel brazilian, probabil cel mai cunoscut model Victoria’s Secret.

Anna Kournikova ramane sexy la Maxim! (FOTO)

Anna Kournikova ramane sexy la Maxim! (FOTO)

Chiar daca nu a fost o jucatoare de tenis de rang mondial, Anna Kournikova ramane aceeasi superba rusoaica, sexy si pasionala, scrie Showbiz.ro!

Bar Rafaeli, regina sexy pentru Puff Diddy

Bar Rafaeli, regina sexy pentru Puff Diddy

Puff Diddy a lansat pe piata parfumul pentru barbati "I Am King". Regina lui in clipul de promovare este frumoasa Bar Rafaeli, iubita lui Leonardo DiCaprio.

UPDATE: Femeile care imblanzesc caii putere (GALERIE FOTO)

UPDATE: Femeile care imblanzesc caii putere (GALERIE FOTO)

UPDATE:

Jocul zilei

Clipul zilei

Skill Stack Camera Ascunsa
Asteapta momentul oportun pentru a adauga o linie la stiva creata Cuvinte cheie: camera ascunsa poanta bataie sofer nervos masina vopsea vopsita omor pumni
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza