Alex Velea, declaraţii emoţionante spre povestea lui de dragoste

De: Nicoleta Nicolae / 18.11.2015, 19:51
Alex Velea, declaraţii emoţionante spre povestea lui de dragoste
Pe 27 noiembrie, se lansează pe marile ecrane filmul românesc "Poveste de dragoste", în regia Cristinei Iacob, care spune povestea de iubire dintre doi artişti ai zilelor noastre.

Alex Velea, care se consideră un romantic, spune că se poate relaţiona uşor cu această peliculă.


“Trăiesc o poveste de dragostea FABULOASĂ. Sunt foarte fericit că EA există în viaţa mea – partenera mea de viaţă – ANTONIA. Sunt foarte fericit că avem un copil împreună. EA şi EL reprezintă TOTUL pentru mine.
Cred că sunt un romantic. Cu toate că trăim vremuri în care trăim în viitor, ne facem planuri, ne gândim la ziua de mâine…Părinţii m-au învăţat aşa şi aşa sunt. Un ROMANTIC şi un om care îşi respectă femeia şi are grija de ea.”, declară Alex Velea.


Filmat în urmă cu doi ani la Braşov, filmul „Poveste de dragoste” descrie relaţia de iubire dintre doi tineri artişti din zilele noastre.

Într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului şi viata îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?