Alexander Skarsgard, în rolul lui Tarzan

De: Nicoleta Nicolae / 14.12.2015, 15:05
Alexander Skarsgard, în rolul lui Tarzan
Unul din cele mai anticipate filme de anul viitor este adaptarea poveştii scrise de Edgar Rice Burroughs, într-o formulă mai modernă şi sub cu totul alt titlu: "The Legend Of Tarzan".

David Yates este regizorul filmului ce îl aduce pe starul din True Blood Alexander Skarsgård în rolul titular al personajului din junglă şi pe Margot Robbie în rolul iubitei acestuia, Jane. Nu este surprinzător faptul că cadrele prezentate în primul trailer, sunt destul de confuze, în spatele lor ascunzându-se o grămadă de efecte vizuale create pe calculator. Lăsând acest aspect la o parte, acest prim trailer se concentrează pe multe puncte cunoscute ale poveştii lui Tarzan, inclusiv întoarcerea sa la civilizaţie.

De fapt, în această ultimă ecranizare, Tarzan este domesticit şi locuieşte în Londra, dar este chemat înapoi la casa lui din junglă, când el devine un pion în jocul mişelesc al Căpitanului Leon Rom (Christoph Waltz). Dar Rom nu ştie că a primit mai mult decât a negociat atunci când l-a adus înapoi în junglă pe Regele Maimuţelor. Trailerul începe cam lent, dar odată ce auzi urletul inconfundabil al lui Tarzan, totul devine puţin mai clar şi acţiunea o ia din loc, într-un mod surprinzător de bun.

Filmul conţine o distribuţie de invidiat, alături de Christoph Waltz, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, şi John Hurt care apar în roluri secundare.