Alexandra Bădoi: “Anul Nou e bine să te prindă cu bani în buzunare”

De: Nicoleta Nicolae / 25.12.2013, 07:00
Alexandra Bădoi: “Anul Nou e bine să te prindă cu bani în buzunare”
Chiar dacă de Crăciun, Alexandra îl va ţine curent pe Moşu’ cu starea vremii din platourile Antenei 1, de Revelion, prezentatoarea va fi înconjurată de oameni dragi. Iată ce planuri are vedeta!

Unde vei petrece Crăciunul anul acesta? 

Şi anul acesta voi petrece Crăciunul la Antena 1. Trebuie să- i spună cineva Moşului cum va fi vremea :).

 

Ce anume se regăşeşte pe lista Moşului anul acesta?

Sper ca Moşul să vină la mine cu sacul plin deă, noroc şi fericire. Asemenea cadouri adaug pe lista lui în fiecare an. 

 

Care este cea mai dragă  amintirea a ta din copilărie legată  de Crăciun?

Deşi aveam doar trei  ani, îmi amintesc cu drag de momentul în care l-am văzut pe Moş Crăciun pentru prima oara. Îmi era un pic cam frică de el. Nu era prea frumos în anul acela; avea barbă ca de vată şi obrajii ca de carton, iar paltonul lui roşu semăna foarte mult cu cel al mamei mele. Mama era toată  un zâmbet şi m-a convins să vin mai aproape de el şi să-i cânt „Moş  Crăciun cu plete dalbe”, aşa că am primit cea mai frumoasa papuşă -bebelus din lume. După ce ne-a dat cadourile, Moşul a plecat repejor, iar la scurt timp după plecarea lui a ajuns şi tatăl meu acasă. A fost tare norocos că l-a întâlnit pe Moş Crăciun pe scări şi astfel şi-a primit şi el cadoul. Atunci am petrecut un Crăciun magic…

Ce tradiţii urmezi în fiecare an?

La mine acasă nu e Crăciun dacă nu miroase a brad, a cozonac şi a portocală… Iar în Ajunul Crăciunului e musai să cânt colinde alături  de oamenii mei dragi, familie, prieteni sau colegi. Şi îmi place să  mă  îmbrac în roşu şi să-i vin în ajutor Moşului Crăciun. 

Şi cum va arăta meniul de Crăciun?

Recunosc, până acum, de Craciun am fost doar ajutor de bucătar. Presupun că  şi anul acesta vom avea în meniu: sărmăluţe, piftie, friptură şi alte mezeluri de porc, şi bineinteles, cozonac. 

Dar de Revelion, unde vei petrece?

Pentru mine Revelionul încă e o surpriză. Nici până acum nu am hotărât unde îl voi face… Ca de obicei, voi decide cu câteva zile înainte.

Superstiţii legate de Noaptea dintre ani cunoşti?

Se spune că Anul Nou e bine să te prindă cu bani în buzunare, să fii alături de oameni dragi şi veseli, să te îmbraci în roşu, să te săruţi sub vâsc şi să fii vesel. Cum iţi e de Revelion, asa iţi va fi tot anul.