Alexandra Bădoi de la Observator, pe aceeaşi scenă cu Armin Van Buuren

De: Nicoleta Nicolae / 05.06.2015, 10:00
Alexandra Bădoi de la Observator, pe aceeaşi scenă cu Armin Van Buuren
Alexandra Bădoi şi-a îndeplinit visul de a cânta pe aceeaşi scenă cu Armin Van Buuren. Prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 s-a aflat week-endul trecut la Chişinău, acolo unde a cântat în deschiderea show-ului lui Van Buuren.

”Armin a venit pentru prima oară în Moldova, iar în deschidere DJ-ii Andrew Rayel si Marlo au asigurat o atmosferă senzaţională. Eu am cântat în cadrul spectacolului lui Andrew Rayel melodia „Goodbye”. A fost pentru prima oară când am cântat pe aceeaşi scenă cu Armin Van Buuren şi m-am simţit minunat. Peste 8000 de oameni din Moldova, Rusia şi România au dansat şi au cântat alături de noi. A fost o experienţă foarte frumoasă, care mi-aş dori să se repete”, a mărturisit încântată Alexandra.

O admiratoare declarată a lui Van Buuren, Alexandra Bădoi îşi dorea de mult timp să cânte pe aceeaşi scenă cu acesta, mai ales că în trecut a avut ocazia să îi ia interviuri şi, totodată, să fie şi prima cântăreaţă din România prezentă pe una dintre compilaţiile anuale ale artistului.