Alexandra Dinu, apariţie elegantă la Los Angeles

De: Nicoleta Nicolae / 18.02.2015, 14:00
Alexandra Dinu, apariţie elegantă la Los Angeles
Actriţa Alexandra Dinu s-a facut remarcată la Festivalul de Film “Los Angeles Italia”, care se desfăşoară în Statele Unite ale Americii, cu câteva zile înaintea Oscarurilor.

La invitaţia organizatorului Pasquale Vicedomini, Alexandra Dinu se numără printre oaspeţii de seamă ai acestui Festival din Los Angeles, alături de nume celebre precum: Franco Nero, Raoul Bova (cunoscut publicului roman din serialul “Caracatiţa”), Liza Minnelli şi Jimmy Kimmel.

Alexandra Dinu a avut o apariţie elegantă pe covorul roşu în seara ce a marcat debutul Festivalului, ea purtând o rochie superbă semnată de Alberta Ferretti, accesorizată cu pantofi Christian Louboutin şi un clutch Prada.

Alexandra se află în precampania de promovare a primului ei proiect internaţional, filmul “The Serpent’s Gift”, în care joacă rolul principal. Acest proiect marchează debutul Alexandrei ca actriţă în filmele americane, iar pelicula SF urmează a avea premiera în acest an.

“Mă aflu la prima mea vizită la Los Angeles şi sunt convinsă că acesta este începutul unei noi etape frumoase din viaţa mea. Am avut şansa să cunosc actori pe care îi admir de atâta vreme, dar şi producători celebri de la Hollywood.”, spune Alexandra Dinu.