Alexandra Dinu, aşteptată cu sufletul la gură de italieni

De: Nicoleta Nicolae / 11.11.2013, 09:00
Alexandra Dinu, aşteptată cu sufletul la gură de italieni
Alexandra Dinu revine pe micile ecrane cu un nou film ce este aşteptat cu sufletul la gură de italieni. Cea mai nouă producţie în care românca joacă rolul principal, filmul de televiziune “La Farfalla Granata”, va avea premiera pe Rai 1 în această seară, de la ora 22.15, ora României.

Filmul spune povestea unui erou al Italiei anilor 1960, fotbalistul Gigi Meroni, care a murit, la doar 24 de ani,  lovit de două maşini, în timp ce încerca să o sune pe logodnica lui, Cristiana Understadt, personaj interpretat de Alexandra Dinu.

Pentru cel mai nou proiect din cariera ei, Alexandra Dinu a filmat anul trecut la Torino vreme de 30 de zile, avându-l ca partener de platou pe celebrul actor Alessandro Roja, care a cunoscut succesul odată cu serialul “Romanzo Criminale”.

“Discuţiile pentru rolul din această peliculă existau încă din vara lui 2012, iar după un casting am fost aleasă s-o joc pe Cristiane, logodnica unui celebru sportiv din Italia anilor 1960 care moare în culmea gloriei, într-un accident de maşină. Este un film profund care spune o poveste de dragoste tristă, ceea ce te face să apreciezi şi mai mult fiecare moment trăit alături de persoana iubită”, declară Alexandra Dinu.

Filmul de televiziune „La Farfalla Granata” urmează la doar câteva luni de la succesul serialului „Rosso San Valentino”, care a propulsat-o pe Alexandra Dinu în topul celor mai de succes actriţe din Italia. Serialul va putea fi urmărit pe Rai 1 de la ora 22.15.