Alexandra Dinu, într-un serial la Euforia TV

De: Cătălina Matei / 25.06.2013, 12:55
Alexandra Dinu, într-un serial la Euforia TV
După ce fiul ei şi al lui Adrian Mutu, Mario, a trecut cu bine peste o intervenţie pe cord, iată că Alexandra Dinu are un nou motiv de fericire. Euforia TV va difuza, în curănd, serialul italian ”Rosso San Valentino”, în care actriţa are rolul principal.

Producţia, marca Rai 1, are şase părţi iar la evenimentul de lansare pe care Euforia TV îl va organiza, se pare că Alexandra va fi invitata de onoare.

 

Fiul ei, Mario, în vărstă de 11 ani, a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, după ce i s-a descoperit o problemă la inimă, după cum a declarat vedeta pentru publicaţia Gente.

“Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinţilor care nu cunosc ce probleme au la inimă şi care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noştri. Şi pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simţit un murmur la inimă… M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme. Şi cred, şi voi lupta pentru asta, că acest test este obligatoriu pentru toţi copiii”, a declarat Alexandra pentru Gente.

 

”I-am explicat lui Mario că această operaţie era necesară pentru a avea o inimă de mare sportiv, iar apoi la rândul lui să le spună altor copii care au aceeaşi problemă cum să se vindece. Acum am o misiune: să promovez o fundaţie care să se ocupe de probleme cardiace la copii, pentru a informa şi preveni”, a spus Alexandra, care a precizat că operaţia a decurs perfect şi că aşteaptă să poată pleca alături de Mario într-o călătorie în Orient.