Alexandra Dinu, pe covorul roşu de la Cannes la premiera filmului lui Woody Allen

De: Nicoleta Nicolae / 18.05.2015, 13:00
Alexandra Dinu, pe covorul roşu de la Cannes la premiera filmului lui Woody Allen
Alexandra Dinu s-a numărat printre invitaţii de seamă de la premiera peliculei “Irrational Man”, regizată de Woody Allen, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Cannes.

Producţia îi are în rolurile principale pe Emma Stone şi Joaquin Phoenix, iar premiera a  precedat lansarea mondială, programată pentru luna iunie.  Alexandra Dinu a avut o apariţie elegantă pe covorul roşu, purtând o rochie a designerului  italian Renato Balestra, accesorizată cu bijuterii Pasquale Bruni. La petrecerea de lansare, actriţa a avut prilejul de a-l cunoaşte personal pe celebrul regizor  american.

“Încă din momentul în care am debutat ca actriţă am visat la întâlnirea cu Woody Allen. Este regizorul meu preferat, filmele lui sunt cu speciale şi îmi place modul în care reuşeşte să  contureze fiecare personaj în parte”, declară Alexandra Dinu.

La premiera de la Cannes, Alexandra Dinu a păşit pe covorul roşu alături de Emma Stone, Michelle Rodriguez şi cântăreaţa britanică Cheryl Cole. 

În luna februarie, actriţa a luat parte la o serie de evenimente în Los Angeles, în cadrul ediţiei  din acest an a Premiilor Oscar, păşind pe covorul rosu alături de Naomi Watts, Adrien Brody,  Laura Dern şi Kylie Minogue.

Tot în Los Angeles, s-a numărat printre oaspeţii de seamă ai Festivalului de Film “Los  Angeles Italia”, alături de nume celebre precum Franco Nero, Raoul Bova (cunoscut  publicului român din serialul “Caracatiţa”), Liza Minnelli şi Jimmy Kimmel.

Alexandra Dinu va debuta ca actriţă în Statele Unite în această toamnă, odată cu premiera filmului “The Serpent’s Gift”, în care interpretează rolul principal.