Alexandru Ciucu a lansat “Lady vs Gentleman 2013”

Apropo.ro / 27.02.2013, 14:57
Alexandru Ciucu a lansat “Lady vs Gentleman 2013”
Designerul de costume masculine Alexandru Ciucu a lansat aseară, la Hotel Athenee Palace Hilton, în cadrul unui concept inedit de show, colecţia “Lady vs Gentleman 2013”.

Fuziune discretă între prestanţa costumului masculin şi eleganţa croielii feminine clasice, noua linie vestimentară include costume masculine de Business, Relax şi Ceremonie, şi pentru prima dată în cariera designerului, ţinute feminine de Business şi Ceremonie.

Pe ritmurile frantuzeşti ale celor mai cunoscute melodii Edith Piaf, reinterpretate într-o maniera contemporană de Alina Sorescu si reorchestrate pentru podium de Andrei Tudor au fost prezentate peste 60 de piese vestimentare. Omagiu adus legendarei Coco Chanel, la aniversarea a 130 de ani de la naşterea ei, colecţia este inspirată şi de experienţele stilistice pe care Alexandru Ciucu le-a trăit şi asimilat în lunile în care a locuit în Monte Carlo, oraşul unde a avut anul trecut o prezentare de modă şi unde şi-a extins activitatea în ultimii doi ani.

“Ideea lansării unei colectii de damă a pornit ca o provocare, dar şi ca o modalitate personală de a complimenta şi aprecia femeia modernă, de succes. Muza acestei colecţii a fost Coco Chanel, cea care a schimbat definitiv moda feminină şi a impus reguli de stil revoluţionare. Costumele propuse de mine îmbracă femeia pe care bărbatul doreşte să o vadă: interesantă, sigură pe ea, fără însă a uita de eleganţă şi feminitate”  a declarat Alexandru Ciucu.