Alexandru Papadopol, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu şi Dorian Boguţă au pregătit meniuri sofisticate la „Cireaşa de pe tort”

05 03. 2015, 18:00
Primul care a intrat în bucătărie a fost Alexandru Papadopol, care a ales să gătească un meniu vienez. Supă cu crutoane, tafelspitz şi orez cu ciocolată şi dulceaţă de dovleac cu migdale au fost preparatele cu care şi-a încântat oaspeţii. Cât de priceput s-a dovedit a fi în bucătărie, vedeţi în această seară  la „Cireaşa de pe tort”.
 
Foto: Prima TV
 
Foto: Prima TV
 
Supa tom yum de inspiraţie asiatică, preparată din fructe de mare, lapte de cocos şi sos tom yum, a fost alegerea Danei Rogoz. Puiul asiatic cu orez şi sushi-ul cu fructe exotice şi unt de arahide au completat meniul asiatic cu care Dana şi-a încântat oaspeţii. Frumoasa blondă şi-a surprins musafirii şi cu poveşti haioase din călătoriile sale şi le-a mărturisit că în Asia a mâncat gândaci, carne de cangur şi de crocodil. De asemenea, la finalul cinei, ea le-a făcut invitaţilor şi o surpriză. Despre ce este vorba, vedeţi la „Cireaşa de pe tort” mâine, 6 martie, la Prima TV. 
 
Foto: Prima TV
 
Sâmbătă, 7 martie, Papi, Dana şi Dorian se reunesc la cina Dianei Dumitrescu, care le-a pregătit un meniu grecesc. A servit doradă în sare şi salată grecească, brânză feta la cuptor cu legume, tzatzichi şi iaurt cu nucă şi miere. Invitaţii s-au simţit excelent la cina Dianei, au jucat jocul “Ghici cine sunt” şi s-au distrat pe cinste. 
 
Foto: Prima TV
 
Dorian Boguţă a locuit 4 ani în Georgia, aşa că meniul pregătit de el a fost unul inspirat din bucătăria acestei ţări. Sativi, badrigiani şi ciurchella au fost preparatele cu care Dorian şi-a surprins invitaţii la cină. De asemenea, multe din ingrediente folosite au fost comandate din Georgia, inclusiv băuturile şi apa minerală. Ce conţine fiecare preparat gătit de Dorian, aflaţi duminică, 8 martie, la „Cireaşa de pe tort”.