Alina Eremia, contra cronometru

Apropo.ro / 16.04.2013, 10:57
Alina Eremia, contra cronometru
E tânără şi debordează de energie! Alina vrea să le facă pe toate. Şi reuşeşte! Şi-a lansat o nouă melodie în colaborare cu Adi Sînă, se ocupă de apartamentul pe care tocmai l-a achiziţionat, munceşte cu drag alături de Lala Band şi se distrează la maximum alături de colegii săi. Într-un cuvânt e “Lala”.

– Tocmai ţi-ai lansat o melodie. Vrem mai multe detalii!
Aşa este, al doilea single din cariera solo se numeşte „Tu eşti vara mea” şi este compoziţia lui Adrian Sînă, cu care am lucrat foarte bine.

– Pe lângă această noutate “muzicală”, ştiu că te-ai mutat de curând în casă nouă…
Da, mi-am achiziţionat o garsonieră dublă, pe care am amenajat-o dupa propriul plac, în stilul franţuzesc al secolului 19. Şi locuiesc singură. Este cozy şi este locul unde mă retrag şi mă simt foarte bine după o zi activă.

– Ai timp şi de treburile casnice?
Îmi fac timp dimineaţa şi seara de treburile casnice. Mi-am asumat această responsabilitate, mai ales că, în timpul zilei, sunt ca un uragan prin casă, din cauză că sunt contra cronometru.

Alina Eremia

– Mai ai timp şi de distracţie? Cum vă distraţi voi (LALA) în timpul liber?
Noi ne distrăm peste tot: la filmări, în turneu, şi luăm ce avem de făcut ca pe o distracţie. Asta nu înseamnă că nu suntem concentraţi şi 100% implicaţi. Ăsta e stilul “Lala”, şi acest lucru se poate observa şi pe scenă.

– Dar care e cea mai mare plăcere a voastră?
Cea mai mare plăcere a noastră este să ne strângem toti, cu chitări, clape şi să cântăm tot felul de melodii, pe voci, atunci suntem în elementul nostru.

– Care ar fi cea mai tare petrecere la care aţi participat voi, trupa Lala Band?
Fiecare petrecere are farmecul ei, pentru că suntem o gaşcă compactă, care ştie să se distreze împreună, şi să transformăm o ieşire obişnuită într-o petrecere tare.

Alina Eremia

– Cum îţi place să te îmbraci şi de unde îţi alegi hainele?
Depinde de starea de spirit, îmi place stil smart-casual, pe care câteodată îl duc într-o direcţie mai funky sau mai elegant.

– Cum te împarţi între muzică, filmările pentru „Pariu cu viata” şi Facultatea de Ştiinte Politice din cadrul SNSPA?
Reuşesc să fac faţă pentru că le fac cu drag, cu pasiune şi fac parte din priorităţile mele. Se îmbină frumos şi atunci mi- este mult mai uşor să am performanţe bune la fiecare în parte.


Dana Popa