Alina Pascu te invită la Kempo Kick

De: Mioara Tronaru / 30.01.2014, 16:33
Alina Pascu te invită la Kempo Kick
Lupta cu kilogramele a luat sfârşit! Luna februarie aduce un nou tip de antrenament: Kempo Kick, un derivat din sportul de luptă Kempo. Alina Pascu, multiplă campioană naţională, europeană şi mondială medaliată cu aur, este responsabilă cu acest nou tip de antrenament complet şi eficient, care te va ajuta să ai un corp frumos şi armonios.

La LadyFIT, antrenamentele de Kempo Kick vor avea loc în fiecare marţi dimineaţă la orele 09:00 şi 10:00 şi seara de la 19:00 şi 20:00. În cadrul clasei de Kempo Kick se folosesc elemente şi procedee tehnice specifice sportului de luptă Kempo: lovituri de braţe directe, croşee, upper cut, lovituri de coate, blocaje, lovituri drepte şi circulare de picioare, intrări la procedee de aruncare/proiectare şi combinaţii ale acestora de mai sus.

Toată activitatea orei se desfăşoară pe ritm de muzică, această fiind şi cea care dirijează efortul. Se utilizează cele mai eficiente şi variate metode, procedee şi mijloace de instruire existente. Este o clasă plină de energie, spontaneitate şi dinamism.