Alina Puşcaş şi-a petrecut vacanţa în Croaţia

De: Cătălina Matei / 10.09.2014, 08:00
Alina Puşcaş şi-a petrecut vacanţa în Croaţia
Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, emisiune care va reveni la Antena 1, din 13 septembrie, s-a întors de curând din Croaţia, unde a petrecut una dintre cele mai frumoase vacanţe de până acum.

“M-am îndrăgostit de Croaţia de la prima oră petrecută pe mare, pe catamaranul Lagoon 460. Auzisem de la prietenii mei de frumusetea acestei ţări, dar nu am crezut o secundă că mă va fascina mai mult decât Thailanda. Am vizitat foarte multe locuri, poate prea romantice pentru mine care mi-am petrecut vacanta „in regim single” (râde) dar, cu siguranţă, mă voi reîntoarce în 2015, sper însoţită, adică în regim double”, povesteşte Alina.

Foto: arhiva personală

Programul a fost foarte bine sintetizat de către skipper-ul catamaranului, mai spune ea. “În fiecare zi ne opream în două golfuri diferite pentru snorkeling, înot şi sărituri tip “Splash”, de pe barcă… Seara ne opream să luăm cina în oras si ne întorceam la somn pe barcă…

Foto: arhiva personală

[…] A fost o vacanţă foarte relaxantă, am citit trei cărţi… culmea, toate de dragoste (râde), am făcut multă plajă, am mâncat mult peşte, am făcut multe fotografii, am navigat, am dansat, gătit, am dormit cinci seri pe punte, ca să pot admira în linişte stelele şi luna, am avut parte şi de o zi de furtună ceva mai agresivă, am hrănit lebedele din golfuri… A fost o vacanţă memorabilă!”.

Foto: arhiva personală