Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă au câştigat trofeul “Dansează printre stele”!

Apropo.ro / 19.11.2014, 11:39
Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă au câştigat trofeul “Dansează printre stele
Talismanul norocos de care nu s-a despărţit Alina Puşcaş pe toată durata competiţiei „Dansează printre stele” i-a purtat noroc vedetei. Brăţara cu simbol asiatic, o combinaţie de leu cu dragon, pe care Alina n-a dat-o jos de la mână în timpul show-ului şi al repetiţiilor pare că i-a adus succesul mult visat.
Foto: Antena 1
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Alături de partenerul ei, coregraful Bogdan Boantă,  Alina Puşcaş a câştigat  aseară marele premiu al emisiunii, mai precis 50.000 de euro.
 
“Nebunia-mi caracteristică de a-mi demonstra cu fiecare proiect în parte că pot, chiar dacă nu am o diplomă, faptul că simt ritmul foarte bine, că îmi place foarte mult să dansez şi multele vitamine pe care le voi ingera în toată această perioadă mă vor ajuta să pot rezista la antrenamente”, a spus Alina cu ceva timp în urmă şi iată că dragostea pentru dans a ajutat-o să ajungă pe primul loc şi să câştige trofeul în marea finală a emisiunii „Dansează printre stele” de la Antena 1.
 
 
Foto: Antena 1
 
 
„Dacă aş câştiga concursul, aş dori să ajut cu o parte din câştig pe cineva aflat într-o situaţie dificilă”, a mai adăugat Alina Puşcaş, care şi-a îndreptat atenţia către Alexia, o fetiţă de 7 ani care, deşi poartă aparate auditive la ambele urechi, este pasionată de dans sportiv.
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Alina Eremia şi Iuri Ribac  s-au aflat pe locul doi în clasament, iar locul 3 al emisiunii „Dansează printre stele” a fost ocupat de Cosmin Seleşi şi Maria Popescu, după o seară în care membrii juriului s-au întrecut unul pe altul în complimente făcute tuturor concurenţilor, răsplătiţi cu nenumărate note de 10.