Alina Puşcaş, tratamente de lux înainte de vacanţă

De: Cătălina Matei / 11.08.2014, 09:03
Alina Puşcaş, tratamente de lux înainte de vacanţă
Pentru că urmează să plece în vacanţă şi va sta mai tot timpul în soare, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a ales să-şi facă un tratament de hidratare a tenului.

Alina Puşcaş a încercat, săptămâna trecută, tratamentul Madonnei la una din clinicile de fiţe din Dorobanţi. Procedura Intraceuticals favorizează introducerea oxigenului hiperbaric în straturile profunde ale pielii, împreună cu alţi ingredienţi activi importanţi precum acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanţi (aloe vera şi ceai verde)-ceea ce cremele obişnuite nu reuşesc să facă.

“Sunt foarte relaxată, faţa mea arată mult mai luminoasă şi mă simt fresh. Imaginea este foarte importantă, atunci când lucrezi în televiziune. De fapt, vinzi o imagine şi trebuie mereu să ai grijă de tine. Eu sunt o fire foarte activă. Fac mult sport şi de aceea uneori am nevoie de un plus de hidratare, pe lângă lichidele pe care le beau zilnic”, a declarat vedeta Antenei 1.

Alina Puşcaş va pleca, zilele acestea, într-o croazieră pe catamaran în Croaţia, alături de opt prieteni buni. Ea este o fană a vacanţelor în zone cu multă vegetaţie şi cu multă lume, mărturisind că cel mai mult i-a plăcut când a fost plecată în Thailanda, Kossa Mui.