Alina Puşcău, la un pas de moarte! Medicii din SUA nu-i mai dădeau nicio şansă

De: Nicoleta Nicolae / 14.03.2016, 10:07


Alina Puşcău, la un pas de moarte! Medicii din SUA nu-i mai dădeau nicio şansă
Actriţa româncă Alina Puşcău, fosta iubită a lui Vin Diesel, a trecut pe lângă moarte în urmă cu aproximativ doi ani când, în urma unor analize amănunţite, medicii au descoperit că are mercur în sânge.


“Am vazut moartea cu ochii. Era sa mor pentru ca doctorii mi-au gasit mercur in sange si nu-mi mai dadeau sanse. Am fost la multe clinici in America, mi-am facut analize multe, toti imi spuneau ca nu voi mai putea face copii niciodata, ca nu mai am sanse sa traiesc… Practic, imi spuneau ca voi muri. Nu stiu de la ce am facut asta. Am mancat un an numai carne de peste pentru ca aveam de facut o sedinta foto si trebuia sa mai slabesc. Ori de la peste, ori a vrut sa-mi faca cineva rau. Acolo lumea e invidioasa, asa ca nu m-ar mira… Insa, imi place sa cred ca am patit-o din cauza ca am consumat multa carne de peste. Nu stiam incotro sa o apuc. Am aflat de o clinica foarte buna in L.A. care trata asa ceva. M-am mutat din New York in L.A. Timp de sase luni am facut tratament, perfuzii, pentru a elimina metalele din corp. Totul m-a costat 40.000 de dolari”, povestea Alina Puşcău, acum ceva timp.

Până la urmă, a găsit câţiva medici în România care au ajutat-o şi, după o lungă perioadă de tratament, Alina a scăpat de probleme. Acum, manechinul se simte mai bine ca oricând, iar analizele i-au ieşit bune, fără mercur în sânge, consemnează wowbiz.ro.