Alina Puscau: Modelling, muzica si Brett Ratner

Apropo.ro / 07.08.2008, 10:25
Alina Puscau nu lasa deoparte lumea modei din cauza muzicii, dar vrea sa isi incerce norocul si in plan muzical pentru ca are ceva de spus

Alina Puscau la 16 ani castiga concursul Elite Model Look care a fost si rampa de lansare pe plan international. Nu a durat mult pana sa ajunga pe copertile revistelor de succes precum Vogue, Elle, Cosmopolitan, Bazaar, Victoria’s Secret.

Gurile rele spun ca datorita relatiei ei cu miliardarul Jeffrey Epstein, bun prieten cu patroana marcii VS, Alina a ajuns sa prezinte lenjerie intima pentru Victoria’s Secret. Alina neaga toate zvonurile din presa in legatura cu relatia ei cu miliardarul.

Dupa atatia ani de modelling, Alina s-a decis sa se apuce si de muzica. Melodia pe care a ales-o pentru debut este un cover dupa O-zone, "When you leave (Numa Numa)" varianta originala a hitului "Dragostea din tei". Remixul este realizat de Basshunter si apare pe albumul de debut al Alinei "Everybody wants me" ce va fi lansat in septembrie, anul acesta.

Videoclipul piesei a fost filmat in casa lui Brett Ratner, iubitul actual, in LA. Tot el este si regizorul clipului.

Printre barbatii cu care Alina avut o relatie se afla si actorul Vin Diesel, dar si pilotul de F1 Eddie Irvine.

eddie irvine

Cand se aduce vorba de relatia ei cu Diesel isi aminteste cu placere, ami ales ca era la varsta la care fetele se indragostesc, 18 ani. A curtat-o timp indelung, dar Alina nu se gandea la un prieten in viata ei. Peste alti doi ani cand s-au intalnit,ceva s-a infiripat intre ei dar s-a si terminat in momentul in care planurile lor de viata nu corespundeau. El isi dorea o familie, ea avea doar 20 de ani. Drept urmare a fugit si l-a lasat….

vin diesel

Cu actualul iubit si viitor sot, Brett Ratner, Alina Puscau s-a cunoscut in urma cu doi ani la un party. A fost "coup de foudre" intre cei doi. S-au mutat impreuna, dar ca in orice cuplu mai apar si divergente.

Intr-o vreme presa vuia de bataia ei cu Lidsay Lohan pe regizorul multimiliardar. Alina nu s-a lasat calcata in picioare si a povestit "paruiala" prezentata de presa: "Iubitul meu are discoteca acasa. Lindsay a venit cu o gasca mare de prieteni sa se distreze. Dupa inchiderea clubului a venit la Brett….nu i-am permis si am trimis-o acasa. Pana la urma cu plasete, a plecat". Tot acest incident a capatat o alta nuanta in fata presei.

Ce spune presa? Lindsay Lohan, insotita de o prietena, a intrat direct in dormitorul regizorului unde acesta intretinea tandreturi cu Alina Puscau. Prietena lui Lindsey, martora la incident, a povestit ca romanca a sarit ca arsa din pat direct spre actrita. S-au injurat si s-au batut in casa si in curtea proprietatii, pana cand Alina a bagat-o pe Lindsay in masina cu care venise. In timpul paruielii dintre logodnica si amanta lui, Brett Ratner s-a incuiat in dormitor. Martorul scandalului a mai declarat ca actrita Lindsay Lohan a amenintat-o pe Alina Puscau o va trimite inapoi la ea in tara.

brett ratner si alina puscau

Brett se spune ca a avut o relatie extraconjugala cu Serena Williams. Insa, tot la Alina s-a intors.

Anul acesta se pare ca este decisiv in viata celor doi in ce priveste oficializarea relatiei.

Alina Puscau a fost ceruta in casatorie si a spus "DA". Deocamdata doar atat, urmeaza cumparaturile pentru nunta, alegerea rochiei si o multime de alte lucruri.

alina puscau

Desi Brett Ratner este un faimos regizor (miliardar) si are foarte multe relatii in showbiz, asta nu a determinat-o pe Alina sa apeleze la relatii pentru a avea un rol. Mandria si orgoliul ei nu i-au permis. Melodia Alinei, "Everybody wants me" este pe coloana sonora a filmului "Rush Hour 3".

Alina Puscau este, la cei 26 de ani ai ei, o femeie care are cu ce se mandri: o cariera de succes, un partener celebru si multa dragoste din partea familiei.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Eva Mendes, prea sexy pentru publicitate (VIDEO)

Eva Mendes, prea sexy pentru publicitate (VIDEO)

Un spot TV de 30 de secunde pentru un nou parfum al companiei Calvin Klein, "Secret Obsession" a fost interzis in Statele Unite.

Naomi Campbell:

Naomi Campbell: "Nu mai exista supermodele!"

Intr-un interviu acordat cotidianului Britain’s Daily Mirro, Naomi Campbell a vorbit despre noile modele, care au pretentia sa se numeasca supermodele.

Femei DJ mai mult decat sexy, la pupitru

Femei DJ mai mult decat sexy, la pupitru

Un succes sigur il au femeile DJ mai ales atunci cand mixeaza si mai dezbracate. Ritmul te scapa de inhibitii si de…haine.

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Blonda de la Dex – Episodul 8 – Incepator
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: blonda de la dex video incepator
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza