Alina Sorescu şi- a ajutat soţul să slăbeacă 15 kilograme

Apropo.ro / 31.03.2013, 08:00
Alina Sorescu şi- a ajutat soţul să slăbeacă 15 kilograme
Alexandru Ciucu a fost sfătuit de soţia lui, Alina Sorescu, să acorde o mai mare atenţie regimului alimentar şi, în urma a două luni şi jumătate de dietă, a slăbit 15 kilograme.

Designerul de costume masculine şi feminine a urmat indicaţiile unui nutriţionist, şi-a reglat orarul meselor şi a revenit la forma fizică de odinioră chiar mâncând pe săturate.  “Din cauza stresului, a programului haotic şi a volumului mare de muncă din ultimii ani, ajunsesem la o singură masă pe zi, şi aceea din păcate după ora 21. Adică, un dezastru conform medicilor pe care i-am consultat“, declară designerul.

El a urmat, la început, un regim hipocaloric. “Singurele alimente permise sunt carnea slabă de orice natură (fiartă sau la grătar), ouă de prepeliţă şi lămâie. După această etapă, ai voie să mâncăm şi alte alimente până ajungi să consumi aproape orice. Este însă foarte important să respecţi orele şi cantităţile meselor. În orice caz, nu te simti niciodată înfometat”, declară designerul. Alexandru a renunţat la pâine, paste, orez, cartofi, ulei, dulciuri, seminţe şi alune prăjite. În plus, după ora 19, nu a avut voie să consume decât apă sau ceai.

Rezultatele nu au întârziat să apară. În doar zece săptămâni, designerul a slăbit 15 kilograme. “Nu mi-a fost niciodată foame. Dimpotrivă, senzaţia generala a fost de saţietate”, spune el.