Amalia Enache aduce Clipa de fericire la PRO TV

De: Nicoleta Nicolae / 09.09.2015, 15:40
Amalia Enache aduce Clipa de fericire la PRO TV
O nouă producţie va debuta în această toamnă, la PRO TV.

Clipa de fericire este super-producţia care aduce în faţă oameni cu poveşti de viaţă impresionante, cărora li se vor îndeplini dorinţe şi le vor fi oferite momente de bucurie, ca răsplată necondiţionată pentru faptele lor. Echipa emisiunii a străbătut întreaga ţară în căutarea oamenilor frumoşi prin altruismul de care dau dovadă, pentru a le oferi clipa de fericire.

Amalia Enache, prezentatoarea emisiunii, va aduce în fiecare ediţie momente de bucurie, speranţă şi optimism în casele telespectatorilor, ca un exemplu de solidaritate şi un imbold către clipele de fericire pe care trebuie să le oferim celor de lângă noi. Experienţa Amaliei în televiziune va avea o contribuţie semnificativă asupra momentelor prezentate în emisiune.

Am fost de curând la mare, ceea ce nu prea e o ştire, deoarece, ca de obicei, n-am făcut nimic scandalos acolo. Dar am trăit ceva senzaţional! Am reuşit să văd iar, pentru prima dată, marea, prin ochii unor copii frumoşi, care altfel n-ar fi ajuns acolo, care se mirau că nisipul este subţire şi care mi-au şoptit că e cea mai fericită zi din viaţa lor. Şi aceasta este doar una dintre clipele de fericire! Alături de echipa Clipa de Fericire, am străbătut ţara-n lung şi-n lat şi ne-am îndreptat către oamenii din România care fac lucruri minunate, fără să ceară nimic. Oameni cu poveşti de viaţă impresionante, cărora le oferim o clipă de fericire, pentru că o merită. Iar publicul nostru merită o doză de optimism”, a declarat Amalia Enache.