AMI – Spune “NU” operaţiilor estetice

Apropo.ro / 27.07.2013, 08:00
AMI – Spune “NU” operaţiilor estetice
Dacă vara trecută AMI a cucerit topurile muzicale cu hit-ul “Trumpet Lights”, artista de 23 de ani nu se lasă mai prejos nici anul acesta. AMI a lansat recent videoclipul piesei “Otra vez”, un clip de imagine unde artista îşi pune în valoare calităţile fizice cu care a înzestrat-o mama natură. Cum reuşeşte să fie aşa frumoasă, dar şi la ce trucuri apelează pentru a fi în formă ne spune chiar ea.

Cât de important este sportul pentru tine?

Momentan, recunosc că nu aloc sportului atât timp cât ar trebui, însă îmi place să alerg şi să fac mişcare în aer liber, fiindcă mă relaxează şi este mult mai sănătos. Pentru un tonus bun hidratarea este foarte importantă. Beau multă apă în fiecare zi, mănânc fructe şi legume şi încerc să mănânc cât mai sănătos.

Daca ai putea schimba ceva la tine, ce ar fi?

Ficare femeie are câte o mică nemulţumire legată de aspectul său fizic. În mare parte sunt mulţumită de felul în care arăt, însă mi-ar plăcea să fiu puţin mai tonifiată.

La ce regim de slăbit apelezi atunci când vrei să scapi de câteva kg.?

Nu mănânc! Ştiu că nu este recomandat acest lucru, însă a fost o perioadă în care nu eram mulţumită pe deplin de greutatea mea şi m-am înfometat. De atunci, am reuşit să mă menţin fără a mai apela la această variantă nesănătoasă.

Eşti dependentă de un produs cosmetic anume?

Deşssi nu am avut niciodata probleme majore cu tenul, am descoperit intamplator o crema dermatologica pe care o aplic zilnic dimineata si sear si imi face foarte bine.

Ce nu ai face niciodată pentru frumuseţe?

Operaţii estetiace.

Ce părere ai despre operaţiile estetice?

Femeile apeleză la operaţii estetice pentru a schimba ceva la ele, pentru a căpăta mai multă încredere sau poate chiar pentru a corecta un defect fizic. Atât timp cât nu există probleme de sănătate sau defecte deranjante, consider că operaţiie nu-şi au rostul. Nu am nimic împotriva lor, însă eu personal nu mi-aş face niciuna.

Ai “moştenit” vreun truc de frumuseţe de la mama ta?

De multe ori când mama pregătea câte o salată, o vedeam cum punea deoparte cojile de la castravete pentru a-şi masa tenul cu ele. Îmi spunea că aceste legume au un efect benefic asupra tenului, îl hidratează, îl împrospătează şi îl oxigenează, iar eu, copil fiind, stăteam pe lângă ea şi îmi “aplicam acest tratament” o dată cu ea. Acest obicei l-am păstrat până în ziua de azi.

Ce nu îţi lipseşte niciodată din geantă?

Era şi un banc pe tema asta: “Ce nu găseşti niciodată în poşeta unei femei?.. Ordine”. Aşadar, am de toate pentru toţi, însă dacă ar fi să numesc un singur lucru indispensabil, acela ar fi balsamul hidratant de buze.

Eşti o adeptă a “somnului de frumuseţe”?

Îmi place foarte mult să dorm, iar acum că am terminat facultatea, îmi permit să prelungesc puţin orele de somn, lucru suficient pentru a mă trezi fresh şi binedispusă. Mai sunt şi zile în care programul încărcat nu-mi dă voie să dorm cât aş vrea, iar atunci mai apelez la “somnul de frumuseţe” de după-amiază.

Spune-mi trei reguli obligatorii pentru frumuseţe, te rog.

Păstrarea unui regim alimentar sănătos şi bogat în fibre, îngrijirea tenului şi odihnă.

Cine este idolul tău în materie de frumuseţe?

Idol e mult spus, însă admir frumuseţea naturală a Madălinei Ghenea.