Amway prezintă noua colecţie Satinique Enerjuve

Apropo.ro / 09.12.2013, 14:23
Amway prezintă noua colecţie Satinique Enerjuve
Amway lansează noua colecţie Satinique Enerjuve prin care îi redă părului frumuseţea şi rezistenţa. Această colecţie completă de produse de îngrijire, tratament şi stilizare a părului oferă o tehnologie brevetată, cu rezultate demonstrate, care fac ca zilele în care părul nu se aşează, să dispară.

Există ceva care ne atrage la un păr superb. Aspectul sănătos, strălucitor şi mătăsos al şuviţelor – un păr plăcut la atingere, care întoarce privirile. Un păr superb exprimă încredere şi putere. De altfel, mai mult de două treimi din numărul de consumatori de la nivel mondial acordă o importanţă tot mai mare îngrijirii părului în cadrul rutinei de îngrijire zilnică.

Firul de păr este format din trei componente – cuticula sau stratul exterior, cortexul, care reprezintă cea mai mare parte a părului şi medula, centrul firului. Privită la microscop, cuticula seamănă cu nişte „plăci de ţiglă” aşezate pe suprafaţa firului de păr. Aceste straturi protejează cortexul şi influenţează catifelarea, strălucirea şi flexibilitatea părului. Apoi, cortexul determină cantitatea de melanină (culoare) a firului de păr, grosimea şi textura (drept, ondulat, cârlionţat). În cele din urmă, medula se află în centrul firului de păr. Are un singur scop, acela de a da volum şuviţelor, şi poate chiar să lipsească. Produsele Satinique înlocuiesc membranele celulare compromise la locul degradării şi întăresc legăturile din interiorul cortexului.

Şampon/ Balsam

Cheia puterii produselor Satinique se află în tehnologia brevetată Enerjuve. Concepută exclusiv pentru brandul Satinique de cercetătorii Amway tehnologia Enerjuve reprezintă un complex de lipide fortifiante încărcate pozitiv, creatină şi 18-MEA sau acid 18-metil-eicosanoic, care se regăseşte doar în structura părului. Încărcătura pozitivă a Enerjuve contracarează încărcătura negativă naturală a părului, iar rezultatul se observă în noul mod în care se aranjează părul.

Satinique Enerjuve conţine trei ingrediente cheie care lucrează împreună oferind rezultate incredibile:

Ceramide şi creatină: Ceramidele şi creatina generează separat rezultate excelente. Ceramidele protejează firul de păr, iar creatina întăreşte şi fortifică legăturile din interiorul firului de păr. Însă, cercetătorii Amway au descoperit (şi brevetat) că o combinaţie a celor două dublează beneficiile. Părul devine mai puternic şi mai protejat ca niciodată. Atunci când proteinele din păr sunt deteriorate, particulele încărcate negativ din firul de păr sunt mult mai expuse – vârfurile despicate sporesc negativitatea. Întrucât creatina este încărcată pozitiv, ea are capacitatea de a pătrunde şi de a corecta porţiunile deteriorate/ încărcate negativ, schimbând astfel energia părului.

Extra Volum Şampon/Balsam                      

Amestec unic de substanţe nutritive

Colecţia Satinique reîncarcă firul de păr cu vitalitate, în amestecuri specifice fiecărei formule din gamă.  

Repararea culorii Şampon/Balsam         

Parfumuri autentice

Colecţia Satinique duce la extaz simţurile şi aspectul părului prin două parfumuri autentice folosite exclusiv în această colecţie:

Refreshing Fragrance: Cu note de top de bergamotă, măr verde şi zmeură, la care se adaugă frezie, zambilă, magnolie şi lăcrămioare, desăvârşit cu arome de piersică, trandafir de Damasc, ceai şi mosc, această combinaţie florală îţi trezeşte simţurile;

Signature Fragrance: Începând cu arome de pară parfumată şi măr verde, urmate de trandafir, lăcrămioare şi arome fructate, şi desăvârşit cu mosc şi lemn, acest parfum reconfortant şi senzual revitalizează şi calmează.

Linia completă de produse va fi disponibilă prin distribuitorii Amway din Februarie 2014.