Ana Cristina Călin: “Operaţii estitice, cu măsură”

De: Nicoleta Nicolae / 14.01.2013, 11:07
Ana Cristina Călin: “Operaţii estitice, cu măsură”
Este una dintre tinerele speranţe, aflată la început de carieră, de la Digi 24. Ana ştie care îi sunt atuurile, iar ideea ei despre frumuseţe este una care ar trebui să le dea de gândit multor femei- “Totul constă în atitudine”.

– Când te-ai simţit pentru prima dată frumoasă?
Este deja clişeu, dar frumuseţea vine din interior aşa că eu mă simt frumoasă tot timpul… Pentru că sunt o persoană foarte pozitivă, extrem de veselă, deschisă şi cred că reuşesc să transmit cu uşurinţă acest lucru. Aşadar, totul constă în atitudine. Îmi plac oamenii frumoşi atât la interior cât şi la exterior, pentru că, haideţi să fim realişti, trăim într-o lume a etichetelor şi exteriorul contează.

– Care este cel mai important truc de frumuseţe pe care l-ai învăţat până acum?
Nu folosesc trucuri. Aplic aceleaşi reguli pe care le aplică toate fetele de vârsta mea, doar că, uneori nu ard toate etapele, din lipsa timpului. Astfel că uneori durează să mă demachiez şi două minute. Folosesc rareori măşti de faţă şi acelea sunt naturale, din miere, gălbenuş de ou, etc. Dar ceea ce îmi amintesc acum este nu un truc ci un sfat pe care l-am primit din facultate de la profesorul meu de actorie. Mi-a spus aşa: „Călin, Dumnezeu ţie ţi-a dat deja talent, eşti frumoasă, important e ce faci cu asta”. Una peste alta ideea e că, în timp ce masca de castraveţi îşi face efectul, ne putem relaxa citind ceva ce ne bucură sufletul.

Ana Cristina Calin

– Dar cum te îngrijeşti? Ai un ritual anume?
Nu fac băi cu lavandă, deşi mi-ar plăcea. Fac ce fac toate fetele de vârsta mea. Mă chinui cu o dietă de când mă ştiu), mă duc la sală atunci când timpul îmi permite pentru că am un program destul de încărcat. Programul meu începe de la ora 4 de dimineaţa, pentru că de la 7 sunt la Digimatinal, în direct, iar după fiecare emisie înregistrez pentru emisiunea „La volan”, difuzată de Digi24, şi niciodată nu ştiu când ajung acasă. Aşa că, atunci când timpul îmi permite, ajung şi la sala. Mă duc la masaj, cosmetică, manechiură, coafor.

– Cât de important este sportul pentru tine?
Ar trebui să fie foarte important. Uneori, din lipsa timpului, renunţ la orele de sală. Îmi place să mă duc la aerobic, îmi plac exerciţiile cardio. Intenţionez să încep să fac box, am auzit că e foarte tare. Vara e mult mai bine pentru că merg la piscină, la tenis, alerg în parc. Iar în iarna asta aş vrea să învăţ să schiez…

Ana Cristina Calin

– În ce condiţii ai apela la ajutorul unui estetician?
Nu am nicio problemă cu operaţiile estetice cât timp sunt făcute cu măsură. Dacă ai un defect şi vrei să-l repari, un complex fizic sau riduri şi vrei să le ascunzi, sunt de acord. Am văzut însă femei superbe care au pornit cu o operaţie estetică şi nu s-au mai oprit, iar acum arată îngrozitor. Uneori, din dorinţa de a fi altceva decât suntem, pierdem măsura. Aş repara o cicatrice care nu-mi place sau aş apela la o mărire de sâni, dacă ar fi cazul şi când va fi cazul, sunt lucruri care până la urmă ţin şi de bun simţ şi de cum te fac aceste operaţii să te simţi. Nu sunt de acord cu chestiile exagerate: sâni prea mari, buze mari, faţa superîntinsă, lucrurile astea nu numai că sunt de prost gust, dar, în loc să te înfrumuseţeze, te urâţesc.

Nu-i lipsesc niciodată din geantă
Rujul! Hands free-ul. Am o colecţie impresionată de rujuri. În geantă, am mereu vreo 3. Le ador.

Nicoleta Nicolae