Ana Maria canta din nou pentru noi!

Apropo.ro / 14.02.2006, 16:02
Ana Maria canta din nou pentru noi!
Artista care a cucerit in 2001 trofeul Mamaia cu piesa "Ochii tai", dar si publicul din Romania prin candoarea vocii si sensibilitatea sa, se pregateste pentru lansarea unui nou album. Va fi cel de-al patrulea album din discografia artistei, dupa "Ochii tai", "Vine seara lui

Artista care a cucerit in 2001 trofeul Mamaia cu piesa „Ochii tai”, dar si publicul din Romania prin candoarea vocii si sensibilitatea sa, se pregateste pentru lansarea unui nou album. Va fi cel de-al patrulea album din discografia artistei, dupa „Ochii tai”, „Vine seara lui Craciun” si „Primul dans”.

Noul album se va intitula „Cantece pentru tine” si va contine 11 piese, dintre care mai bine de jumatate ii poarta integral semnatura. Pe acest album, Ana Maria a colaborat cu Bobby Stoica de la Voltaj, Marius Moga, Ionut Radu, Sandy Deac si altii. Genul abordat de Ana-Maria este de data aceasta pop-rock, pe album fiind incluse si 4 balade, dintre care una este un featuring cu Praf In Ochi. Si, un detaliu foarte important: Ana-Maria incepe cu acest album sa cante acompaniata de trupa!

Videoclipul „Cantec pentru tine”, filmat pentru ilustrarea primului extras pe single de pe acest nou album a utilizat drept locatie studiourile Media Pro. Cantec pentru tine” trebuia initial sa aiba un alt story. Regizorul, Petre Nastase, gandise un scenariu in care povestea se derula intr-un circ. Insa dupa discutia cu Ana-Maria a aflat ca piesa este dedicata tatalui artistei, asa ca a schimbat radical scenariul. Astfel videoclipul s-a transformat intr-unul de imagine, si, datorita interpretarii artistei, un clip incarcat de sentiment.

„Acest videoclip este un vis devenit realitate…. Sunt extrem de multumita de ce a iesit, e un clip de stare, am pus accent pe imagine si pe conexiunea dintre montaj si piesa, a iesit exact cum mi-am dorit…Petre Nastase a inteles foarte bine tot ce mi-am dorit sa fac din piesa aceasta, este dedicata tatalui meu…..si m-a sustinut enorm.”, ne-a marturisit Ana Maria.

Ana-Maria si-ar fi dorit sa filmeze majoritatea cadrelor in ploaie, datorita simbolisticii acesteia. Insa din nefericire in ziua cu pricina nu a fost decat ger uscat. Pentru a nu suferi de frig, echipa de filmare i-a adus solistei o aeroterma, care a aparat-o cat de cat impotriva gerului.

Cat Music/Mediaservices

Tags: