Anamaria Ferentz se întreţine cu argilă şi argint

Apropo.ro / 21.07.2014, 12:19
Anamaria Ferentz se întreţine cu argilă şi argint
La 38 de ani arată ca la 20! Anamaria Ferentz este vegetariană, preferă produsele organice şi obişnuieşte să-şi prepare singură, în casă, câteva dintre produsele esenţiale de frumuseţe. Iată care sunt trucurile de beauty ale artistei!
1. Are un păr lung şi creţ care se întreţine greu şi câteodată îi dă bătăi de cap. Anamaria Ferentz reuşeşte însă să-şi menţină podoaba capilară fină şi mătăsoasă cu uleiuri de măsline, argan, jojoba şi cocos. Un adevărat răsfăţ!
 
2. Pentru a avea un zâmbet perfect, Ferentz foloseşte o pastă de dinţi cu argilă şi argint, un produs din gama Genna Dent Argentum. “Eu mă spăl pe dinţi cu o pastă din argilă, 100% naturală”, mai spune ea.
 
 
 
Foto: Arhiva personală / Locaţie: Complex Phoenix Cernica
 
3. “Dimineaţa beau ceai verde. Este foarte sănătos. Dar înainte de acesta, mănânc fructe goji şi migdale pe stomacul gol”.
 
4. Pentru intreţinerea corporală, Anamaria Ferentz face zilnic cel puţin 10 minute pe zi de sport şi mişcare, În plus, mănâncă puţin şi des, cât mai organic.  “Organic înseamnă că fructele şi legumele sunt organice, fără pesticide. Cât timp sunt în ţară încerc să-mi fac cumpărăturile de la ţărani, din piaţă, iar în America îmi fac cumpărăturile de la magazinele organice”.
 
5. “Pentru piele, gomajul si peelingul sunt întotdeauna importante. Prefer hidratarea cu creme cât mai naturale, fără parabeni şi parfumuri artificiale. La plajă, folosesc  cremele cu protecţie solară cu factori de protecţie SPF, UVA SI UVB cel puţin 15”.
 
Foto: Edward Aninaru
 
6. “Pentru faţă, gât şi decolteu aplic cremă Elmiplant, în ţară, iar în America folosesc cu încredere produsele La Mer- cu alge marine. Singurele produse care îmi fac bine sunt cele de origine vegetală, fără parabeni, parafină şi coloranţi. Pentru gomaj, amestec mălai cu ulei de măsline, miere şi gălbenuş de ou. Albuşul îl folosesc apoi  pentru masca de faţă. Îl amestec cu lămâie, miere şi zeama de la alte fructe, ce mai am prin casă”.
 
7. Ca să obţină mâini frumoase şi  catifelate, Anamaria Ferentz ne-a dezvăluit şi la acest capitol un mic truc pe care îl foloseşte ori de câte ori simte nevoia. “Atunci când îmi doresc să am mâini fără cusur, apelez cu încredere la argila  verde pe care o amestec cu suc de lămâie. Aceasta este combinaţia ideală, menită să cureţe perfect pielea mâinilor. Iar pentru a avea o piele catifelată, amestec suc de lămâie cu glicerină…”, încheie concurenta de la Spash! Vedete la apă, emisiunea estivală difuzată de Antena 1.