Anamaria Ferentz: “Sunt de modă veche!”

Apropo.ro / 14.10.2014, 12:34
Anamaria Ferentz: “Sunt de modă veche!”
După participarea la "Splash! Vedete la apă", Anamaria Ferentz s-a întors la Los Angeles şi ne-a dezvăluit câteva dintre planurile sale de viitor.
Foto: Edward Aninaru
 
 
– După participarea la Splash! Vedete la apă, Ana, ce mai faci, când mai vii în ţară?
 
Sunt la Los Angeles, locul meu preferat dintre toate cele vizitate până acum. Este frumos, divers şi cel mai important pentru mine este că e mereu cald… Aici sunt temperaturi perfecte pentru un om atât de friguros ca mine. De când am revenit în L.A., am făcut un videoclip superb, l-am filmat la Grand Canyon şi într-unul din locurile mele preferate: Pacific Palisades. Între timp am adoptat şi un căţel. Pe Supai l-am găsit după terminarea filmărilor, la cascada unde mă întorsesem  după cercelul pe care îl pierdusem la filmări. Se ţinuse după nişte turişti şi am crezut că era al lor. Era atât de frumuşel, dar slăbuţ, că l-am luat cu noi să-i dăm de mâncare în tabăra unde ne aşezasem corturile… Am simţit imediat că va fi căţelul meu.  Deşi m-am gândit iniţial, să-l iau pentru nepotul prietenei mele, Nora, deoarece ştiam că-şi doreşte un căţeluş. Şi mai bine salvezi unul decât să cumperi unul…El m-a făcut să descopăr că am în mine un mare zăcământ de dragoste, ce doar trebuia scoasă la iveală…până acum nu conştientizasem cât de mult pot iubi, exceptând familia. L-am numit Supai după numele rezervaţiei de indieni Supai. Este un câine cu puteri miraculoase. Mă ajută să mă descopăr în fiecare zi. Pentru că este ca mine. El este oglinda mea. Acestea sunt noutăţile! Deocamdată mă adaptez la mediu şi încerc să găsesc un job bine plătit, astfel încât să pot face şi muzica. În ţara voi veni doar dacă voi avea ceva proiecte sau va trebui să fiu acolo pentru familie.
 
 
– Ai participat la “Splash”. Ce emisiuni mai urmează? Ce propuneri de acest gen ai mai primit din ţară?
 
Am participat la “Splash”… Frumoasă emisiune, am cunoscut oameni minunaţi şi am avut ocazia să mă autodepăşesc dar şi să mă distrez alături de mama mea. Asta a fost cel mai important pentru mine! Am mai primit propuneri de la multe emisiuni de gen din ţară şi cu drag le voi onora atunci când voi veni.
 
 
– Eşti vegetariană convinsă! Cum arată meniul tău într-o zi? 
 
Dimineaţa mănânc cereale cu lapte de migale, de soia sau cu iaurt. Sau ouă fierte şi cremă de brânză pe pâine, sau îmi fac shake de fructe şi legume…Depinde de dorinţe şi dacă este zi de post sau nu. Sunt vegetariană dar în zilele de post sunt vegan. La prânz şi seara prefer salată,  hot dog vegetarian, supe, paste, pizza, orez cu legume, în general leguminoase…sau făinoase…
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
– Ai timp să găteşti? 
 
Nu gătesc, îmi plac legumele cât mai crude sau cât de cât marinate în conserve.Nu am această dorinţă de a găti dar dacă aş dori neapărat să impresionez cu asta, aş reuşi cu orice fel de mâncare, deoarece condimentul meu e iubirea. Şi dacă gătesc presar ceva iubire, că altfel nu iese!
 
 
– Există un iubit acum în viaţa Anamariei Ferentz?
 
Nu există un iubit. Sună ciudat şi pentru mine dar ce nu înţelege nimeni, este că mai bine singură decât cu cineva nepotrivit mie! Şi din păcate, este din ce în ce mai greu (dar nu imposibil) să găsesc pe cineva pe aceeaşi lungime de undă ca mine. Eu sunt un specimen pe cale de dispariţie…. Prea de modă veche… Prea restrictiva… Cel puţin aşa am înţeles de la cei care mă cunosc. Dar eu asta sunt. Şi în ceea ce mă priveşte şi în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi. Şi nu fac compromisuri când este vorba de fericirea mea. Dacă în ţara era complicat să găsesc pe cineva asemeni mie, la fel de implicat în reguli…. Dar aici, unde oamenii sunt total relaxaţi când vine vorba de relaţii ( mai ales la Hollywood)?
 
 
– Care este actorul tău preferat şi de ce?
 
E greu să mă gândesc la un actor sau la o actriţă preferaţi. Sunt mulţi buni, diferiţi, cu calităţi excepţionale, încât ar fi păcat să-mi placă doar unul. Înainte aş fi spus Keanu Reeves şi Ryan Gosling dar acum mi se pare superficial un clasament.
 
 
– Dar actriţa?
 
Le fel şi cu actriţele: înainte aş fi spus că Marilyn Monroe este doar un sex simbol, acum după ce am văzut câteva filme cu ea spun doar că imaginea făcută de presa nu are legătură cu talentul şi munca unui artist, actor. A fost o adevărată actriţă cu o mare drama personală, din păcate. Pot doar menţiona că iubesc filmele şi actorii anilor ’50-’60…Este perioada glamuroasă a cinematografiei.
 
 
Foto: Edward Aninaru
 
 
– La ce emisiuni preferi să te uiţi când eşti acasă, în ţară, dar şi în America?
 
 În timpul liber îmi place să mă uit la comedii. Orice, de la filme, emisiuni…comedie să fie!!! Sau măcar ceva romantic, pozitiv.
 
 
– Care este filmul tău preferat şi de ce?
 
 Filmul meu preferat este „Singing în the rain”.
 
 
– Ştiu că adori copiii şi că ţi-ai dori să adopţi un copil. Mai eşti pentru această idee? Când ai vrea să demarezi acest lucru?
 
Ador copiii, da! Şi îmi doresc să fac unul şi să adopt unul. Sper să mi se îndeplinească dorinţa. Încă nu m-am gândit, că timp, dacă se va întâmpla curând sau peste un an-doi. Dar se va întâmpla!
 
 
Dana Popa