Anamaria Marinca joacă alături de Brad Pitt, în „Fury”!

Apropo.ro / 10.09.2014, 13:33
Anamaria Marinca joacă alături de Brad Pitt, în
Actriţa din "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" sau "Boogie", Anamaria Marinca, va juca alături de celebrul Brad Pitt în filmul "Fury". Alături de cei doi, din distribuţie mai fac parte Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena, Jon Bernthal şi Jason Isaacs.

Regizorul David Ayer, cel care semnează şi scenariul, a încheiat filmările iarna trecută, iar premiera va avea loc, în SUA şi România, în data de 14 noiembrie 2014.


Din păcate, Anamaria Marinca nu poate să ofere mai multe detalii despre acest proiect, din cauza contractelor de confidenţialitate. Oricum, actriţa îşi ţine fanii la curent cu orice informaţie din lumea filmului… pe contul său oficial de twitter!

Un alt film în care joacă AnaMaria este „Europa Report”. Personajul său ia parte la o misiune de cercetare care se îndreaptă spre Europa, una din lunile lui Jupiter, pentru a investiga posibilitatea existenţei vieţii extraterestre în sistemul solar.

    AnaMaria Marinca, în „Europa Report” (Foto: www.collider.com)

„Pentru acest rol am învăţat cum se conduce o navă spaţială, care sunt comenzile pentru decolare, pentru aterizare. Textul a fost foarte complicat mai ales pentru că nu aveam pregătire tehnică în acest domeniu”, a precizat Anamaria Marinca, citată de transilvaniareporter.ro.


Sinopsis Fury

Aprilie 1945, sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial! Sergentul american Wardaddy (Brad Pitt), cu mare experienţă în luptă, pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune mai mult decât sinucigaşă, care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste.

În misiunea sa, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury, alături de un echipaj format din cinci oameni…