Anamaria Stancu de la Antena 1 şi-a petrecut vacanţa alături de vedetele de la Hollywood

Apropo.ro / 29.07.2014, 09:00
Anamaria Stancu de la Antena 1 şi-a petrecut vacanţa alături de vedetele de la Hollywood
A stat în acelaşi hotel cu Antonio Banderas, Eva Longoria şi Pamela Anderson!
Anamaria Stancu, prezentatoarea rubricii “Meteo”, din cadrul Observatorului Antenei 1, s-a relaxat în această vacanţă, alături de iubitul ei, Tudor, solistul de la Fly Project, în frumosul şi spectaculosul oraş Taormina, din Sicilia. 
 
Foto: PR Antena1
 
Foto: PR Antena 1
 
“Am fost cazaţi într-un un hotel superb – care era  la origine o mănăstire –  cu o privelişte care îţi tăia răsuflarea. Am avut norocul să-i vedem pe Antonio Banderas, Eva Longoria, Pamela Anderson, cazaţi şi ei tot aici. este un hotel exclusivist unde în fiecare an vin cele mai importante vedete. Am aflat şi noi asta când am ajuns acolo. Toată lumea din hotel se comporta firesc în preajma lor. Nu veniseră împreună, ci separat. Arătau cât se poate de normal, chiar dacă erau păzite discret, de bodyguarzi. Purtau haine lejere şi tot timpul erau însoţiti de mai multe persoane. Aaa…şi cu două  zile înainte de a pleca noi s-au cazat tot la hotelul acesta câteva manechine de la Victoria Secret”, spune Ana. 
 
Foto: PR Antena 1
 
Foto: PR Antena 1
 
În cele nouă zile cât a durat călătoria, prezentatoarea s-a bucurat de minunăţiile zonei şi a constatat cu bucurie că într-unul dintre cele mai bine cotate restaurante din zonă, doi români erau chefi.
 
“Am văzut teatrul grecesc, castelul Mola, Isola Bella (o mica insuliţă foarte cunoscută) şi nu în ultimul rând o superbă grădină – Villa Comunale. Este o destinaţie extrem de frumoasă, au foarte multe flori, a fost pentru prima dată când am văzut cum arată un leandru bătrân, deja copac. Am mâncat foarte bine peste tot şi ne-am bucurat să întâlnim şi să ne împrietenim cu români care munceau acolo şi care erau foarte apreciaţi şi iubiti de toată lumea pentru munca lor”, încheie frumoasa prezentatoare.