Anamaria Stancu de la Observator a îmbrăcat rochia de mireasă

De: Nicoleta Nicolae / 09.06.2015, 09:00
Anamaria Stancu de la Observator a îmbrăcat rochia de mireasă
Deşi s-a căsătorit anul trecut cu Tudor de la Fly Project, Anamaria Stancu a îmbrăcat rochia de mireasă abia acum. Alături de familie şi câţiva prieteni foarte apropiaţi, într-un cadru restrâns, prezentatoarea Meteo de la Observator s-a cununat religios.

”A fost o nuntă atipică”, spune prezentatoarea de la Antena 1, ”nu am respectat nicio tradiţie, exceptând faptul că am aruncat buchetul de mireasă. Totul a avut loc într-un cadru restrâns cu cei mai apropiaţi oameni. Pentru că noi am făcut cununia civilă anul trecut în septembrie, de data aceasta au urmat cununia religioasă şi petrecerea. Ne-am dorit foarte mult să fie o petrecere destinsă. Nu am vrut ca nunta să fie un secret, dar nici nu am făcut paradă cu asta, am vrut sa fie doar pentru noi şi apropiaţii noştri.”

Anamaria mai povesteşte că a fost o mireasă calmă şi că până şi alegerea rochiei a fost una uşoară, care nu s-a transformat într-o cursă nebunească. ”Nu m-am transformat într-o ”bridezilla”, ba chiar am fost foarte relaxată”, spune ea, ”am lăsat lucrurile să vină de la sine. Ştiu ca mai toate miresele caută luni în şir rochia perfectă, dar eu am avut mare noroc, am găsit-o în primul magazin în care am intrat, a fost prima rochie pe care am vazut-o, pe care am probat-o şi pe care am cumparat-o.”

În schimb, costumul mirelui a generat cele mai multe probleme şi discuţii. Amuzată, Anamaria povesteşte că lui Tudor nu îi place să poarte costume, dar pentru că nu se putea prezenta la propria nuntă în pantaloni scurţi sau trening, acesta s-a văzut nevoit să găsească o soluţie. ”După îndelungi discuţii, am ajuns într-un sfârşit la un numitor comun şi şi-a făcut la comandă o ţinută care să se potrivească oarecum cu rochia mea. Şi da, pot spune că am avut nunta la care am visat”, încheie Anamaria.