Anamaria Stancu Ionescu a fost în luna de miere în Boracay

Apropo.ro / 09.02.2015, 13:33
Anamaria Stancu Ionescu a fost în luna de miere în Boracay
Deşi s-a căsătorit anul trecut cu Tudor Ionescu de la Fly Project, prezentatoarea de la Observator a avut parte de luna de miere în adevăratul sens al cuvântului abia în această iarnă.
Foto: Antena 1
 
 
Împreună cu soţul ei, Anamaria Stancu Ionescu a ajuns în Boracay, un loc pe care îl mai văzuseră acum câţiva ani, dar care le-a rămas în suflet şi pe care l-au considerat perfect pentru o astfel de escapadă. ”Am considerat această vacanţă luna noastră de miere pentru că anul trecut nu am putut să plecăm după cununia civilă şi nu vom putea să plecăm nici după cea religioasă de anul acesta. Aşa că am profitat de această perioadă, de luna ianuarie în care Tudor nu are prea multe concerte şi am mers în Asia, mai exact în Boracay. Nu a fost un loc necunoscut pentru noi pentru că am mai fost o dată aici, acum şase ani. Ne-a plăcut însă atât de mult prima oară, încât ne-am dorit să ne întoarcem”, povesteşte Anamaria.
 
 
 
 
Dacă în urmă cu şase ani Anamaria şi Tudor erau singurii turişti români de pe insula filipineză, acum au avut surpriza să se întâlnească şi cu câţiva cunoscuţi. ”Ne-am intersectat cu mulţi, Andreea Bălan, Matteo şi Randy”, mărturiseşte prezentatoarea Meteo de la Antena 1. Vremea bună a fost de partea celor doi turişti, iar mâncarea locală le-a făcut şederea şi mai savuroasă.
 
 
”Am avut noroc de vreme foarte bună, chiar dacă am plecat de acasă cu inima strânsă pentru că se anunţau multe ploi în acea perioadă, fiind sezon ploios. A fost puţin mai greu cu drumul şi cu fusul orar, dar când eşti în vacanţă până la urmă nimic nu mai contează. Pe lângă frumoasele peisaje, mi-a plăcut foarte mult şi mâncarea. Sunt înnebunită după fructele de mare, iar acolo se găsesc din belşug, în combinaţii de-a dreptul ispititoare. A fost o vacanţă aşa cum ne-am dorit-o noi, adică relaxantă”, încheie Anamaria.