Anca Dumitra aleargă după cadouri

De: Cătălina Matei / 18.12.2013, 00:00
Anca Dumitra aleargă după cadouri
Interpreta Geaninei din serialul ”Las Fierbinţi” de la PRO TV este extrem de ocupată zilele acestea. Motivul? Actriţa a intrat în goana după cadourile de Moş Crăciun!

Odată cu Sfântul Nicolae, actriţa din serialul ”Las Fierbinţi” de la PRO TV a intrat în cuersa caodurilor de Crăciun. ”Pentru mine, toată luna decembrie reprezintă o întreagă goană după cumpărături, aşadar odată cu Moş Nicolae am dat startul cadourilor”, ne mărturiseşte Anca.

La capitolul ”tradiţii de Crăciun”, actriţa me-a dezvăluit următoarele: ”Gătim tradiţional, împodobim bradul, împărţim cadouri, aranjăm casa pentru sărbători şi ne bucurăm pentru fiecare an ce-a trecut şi ne rugăm pentru un an mai bun”.

”Îmi aduc aminte cu drag de momentul când împărţeam responsabilitatea împodobirii bradului cu fratele meu. Era un întreg parteneriat la mijloc. Îmi amintesc cu drag de Crăciunul lui 1999. A fost ultimul Crăciun când i-am spus poezii lu’ Moşu’!”, ne-a mai dezvăluit interpreta Geaninei din serialul ”Las Fierbinţi” de la PRO TV.