Anca Rusu s-a căsătorit. A făcut nunta în Toscana!

De: Mioara Tronaru / 15.04.2013, 09:25

Anca Rusu s-a căsătorit. A făcut nunta în Toscana!
Anca Rusu, prezentatoarea Antena 1, s-a căsătorit în weekend cu iubitul ei, Ştefan Lungu, în cadrul unei ceremonii private într-un castel din Italia.


Prezentatoarea Ştirilor de la Antena 1, Anca Rusu, şi logodnicul ei, Ştefan Lungu, şi-au jurat iubire veşnică, în weekend, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la un castel din Toscana, Italia.

În timp ce Stefan a optat pentru un frac bleumarin închis, o cămaşă albă şi papion negru, Anca a purtat o rochie albă, simplă, dar extrem de elegantă.

Logodnicul ei, Stefan Lungu, a organizat evenimentul în mare secret, reuşind să-i facă iubitei sale cel mai frumos cadou de ziua ei. Anca Rus a împlinit 27 de ani.

Ştefan Lungu a cerut-o în căsătorie şi i-a organizat nunta, în Italia, la Castello Di Velona, fără ca prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 să bănuiască ceva. Mirele a avut nevoie de aproape un an pentru a pregăti toate detaliile, alături de prietenii şi de complicii săi, printre care o agenţie de turism.

Ca să fie sigur că totul va merge ca pe roate, Ştefan Lungu i-a pregătit, pentru nuntă, şi trei variante de rochii de mireasă de la o firmă de renume.