Anca Serea, Corina Bud şi Simona Patruleasa îşi duc copiii la acelaşi loc de joacă

De: Nicoleta Nicolae / 08.12.2014, 07:00
Anca Serea, Corina Bud şi Simona Patruleasa îşi duc copiii la acelaşi loc de joacă
Cele trei vedete au împărţit, timp de trei ore, acelaşi loc de joacă. Mai bine zis, copiii lor s-au jucat şi s-au distrat de minune la inaugurarea unui nou spaţiu destinat celor mici într-un mall din Bucureşti.

Grand Play, cel mai nou spaţiu de divertisment pentru copii din Băneasa Shopping City, a fost inaugurat sâmbătă, 6 decembrie, într-un eveniment care a abordat importanţa pe care jocul o are în dezvoltarea armonioasă a celor mici. Invitata specială a evenimentului, Anca Serea, a vorbit despre propria experienţă ca mamă în alegerea celor mai distractive activităţi pentru copiii săi. Alături de ea, la eveniment au luat parte şi alţi părinţi celebri, precum Simona Pătruleasa, Sonia Argint Ionescu şi Corina Bud.

Foto: Grand Play

Noul loc de distracţie ia forma unei balene şi este situat în interior, la parterul centrului comercial, în zona restaurantelor.

Atracţiile din acest spaţiu îmbină divertismentul cu elemente educative, ce contribuie la dezvoltarea abilităţilor cognitive şi fizice ale micuţilor. Grand Play are două etaje şi se împarte în trei zone. Primele două zone sunt amenajate pentru activităţile recomandate copiilor pe grupe de vârstă (grupă de copii între 1-3 ani şi între 3-12 ani), iar a treia zonă este dedicată petrecerilor. În această zonă pot fi sărbătorite zile de naştere şi alte evenimente pentru copii.