Andra nu şi-a recunoscut soţul! Cum a căzut artista în plasa lui Măruţă

De: Cătălina Matei / 25.11.2014, 13:37
Andra nu şi-a recunoscut soţul! Cum a căzut artista în plasa lui Măruţă
Deşi sunt căsătoriţi de câţiva ani buni, se pare că Andra nu îi recunoaşte vocea soţului la telefon! În această dimineaţă, cântăreaţa a fost invitata matinalilor Vlad Petreanu şi George Zafiu de la Europa FM şi a căzut în plasa întinsă chiar de Cătălin Măruţă.

Artista a venit în studio pregătită să-l susţină pe concurentul care urma să participe la concursul Dublu sau nimic, a cărui miză era de 1.600 de euro.

Andra, însă, a avut parte de o glumă matinală. În legătură telefonică a intrat un domn care s-a prezentat a fi Paul Istrate din Ploieşti, un veritabil profesor de Matematică. Acesta i-a adresat artistei o întrebare uşor incomodă, respectiv de ce îşi lasă soţul să cânte, când o face “atât de execrabil”.

Foto: Europa FM

„Totul până la soţul meu”, a spus Andra. „Soţul meu este cel mai bun cântăreţ. Mai în glumă, mai în serios, mai face şi el momente din acestea. Şi David, băieţelul nostru i-a spus să nu mai cânte”, a adăugat glumind artista.

„Doamnă, dumneavoastră cântaţi senzaţional, sunteţi o voce extraordinară, dar soţul dumneavoastră cântă penibil, doamnă. Nu înţeleg de ce îl lăsaţi. Adică, nu vă supăraţi”, i-a spus în replică vocea de la telefon.

Vizibil iritată de atitudinea ascultătorului, Andra a încercat să păstreze aparenţele şi să nu-şi piardă calmul. În cele din urmă, cântăreaţa şi-a dat seama că la capătul celălalt al firului era chiar Măruţă care, în complicitate cu matinalii Zafiu şi Petreanu, i-a făcut o farsă.

“Bă, auzi, cât să-ţi schimbi vocea? Nu pot să cred! M-ai păcălit, Cătă! Să vezi ce-ţi dau”, a spus Andra când şi-a dat seama că este victima unei glume.

Chiar dacă nu şi-a recunoscut soţul de la început, cântăreaţa l-a apărat în faţa presupusului concurent ca o fiară.

“Am transpirat toată de nervi. Vroiam să mă ridic şi să zic, auzi… ştii ceva, eu pe omul ăsta nu-l susţin!”, a spus Andra. Cântăreaţa i-a promis soţului o revedere plăcută, în care îi va plăti cu vârf şi îndesat pentru farsa făcută.

Până la urmă totul s-a încheiat cu o împăcare, obişnuitele fotografii şi multă bună dispoziţie, ca în fiecare dimineaţă, în studioul Europa FM.