Andra, pe coperta de iulie a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”

De: Nicoleta Nicolae / 03.07.2015, 12:00
Andra, pe coperta de iulie a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”
Sarcina Andrei a fost o surpriză pentru toată lumea. Dezvăluirea burticii a venit la pachet cu interviuri, şedinţe foto şi evenimente de tot felul pentru viitoarea mămică. Aceasta nu a abdicat însă nicio secundă de la provocările profesionale, iar show-urile live de la ”Românii au talent” au găsit-o în formă maximă. Cum a reuşit?

“La câte concerte am, cu greu mai am timp şi energie să merg la sală. Aşa că să spunem că-mi fac norma de mişcare pe scenă, nici nu mai am nevoie de altceva. Aşa s-a întâmplat şi la prima sarcină. Niciun instructor de la sală nu m-a prins prea des prin sală. Când mă căutai, eram la concerte, în toată ţara. Am energie, m-a ajutat Dumnezeu să-mi duc sarcina uşor’’ mărturiseşte Andra în numărul de iulie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” care a apărut astăzi pe piaţă, adăugând că-şi doreşte cel puţin trei copii.

 

Printre vedetele care duc un stil de viaţă sănătos se numără şi Diana Munteanu, care a trecut cu brio proba costumului de baie în paginile revistei “Ce se întâmplă, doctore?” “Mănânc normal, doar că evit alimentele procesate, dulciurile, pâinea albă. Practic, respect nişte principii de viaţă pe care le-am dobândit acasă, la părinţii mei, cu care am rămas toată viaţa şi de care am ţinut cont mereu, dar fără să fac vreun efort în acest sens” declară Diana Munteanu în paginile celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România. Dintre temele verii abordate de echipa “Ce se întâmplă, doctore?” nu lipsesc protecţia solară, îngrijirea părului în sezonul cald şi pregătirea deserturilor sănătoase. Iar la capitolul “experienţe inedite”, redactorii “Ce se întâmplă, doctore?” au bifat terapia cu lavandă, o sesiune de cooking dedicată caracatiţei, purtarea lentilelor de contact cosmetice şi câteva sporturi nautice printre care şi wakeboadingul! În fiecare zi, “Ce se întâmplă, doctore” îşi aşteaptă cititorii să împărtăşească experienţele lor în cadrul campaniei de 10 ani “Arată-ne şi tu că viaţa sănătoasă e frumoasă!” pe zece.csid.ro!