Andra, sexy la filmările videoclipului „What about us”

Redacția / 26.04.2012, 10:30
Andra, sexy la filmările videoclipului „What about us”
Andra este mai sexy ca niciodată, dovadă stau imaginile de la filmările videoclipului "What about us", care va fi lansat în curând.

Cu o siluetă demnă de invidiat, Andra a filmat videoclipul piesei „What about us”. Artista a reușit să ajungă la o greutate mai mică decât avea înainte de a rămâne însărcinată.

Sunt mai slabă decât înainte de rămâne însărcinată. Am 53 de kilograme. Înainte aveam 55-56″, a declarat ea pentru „Poveștiri adevărate”.

Pentru noul videoclip, Andra este extrem de sexy în ținutele Danei Budeanu, cea care se ocupă de vestimentațiile vedetei.

Andra

Andra poartă haine marca Dana Budeanu

La filmările „What about us”, Andra a purtat o rochie semi-transparentă, scurtă, cu un decoletu adânc, iar pantofii marca Christian Louboutin au fost de culoarea nude.

Rochia „Geisha” a fost confecționată din dantelă și pietre prețioase și face parte din colecția Lolita a stilistei Dana Budeanu. Și celelalte ținute pe care Andra le-a purtat la filmări sunt semnate de aceeași stilistă.

Regia videoclipului piesei „What about us” este semnată de Iulian Moga și a fost compusă de Mihai Ristea.

„Sunt convinsă că «What about us» va ridica fanii mei de pe scaune la concerte. Este o piesă în care cred foarte mult, este puternică, veselă și melodioasă. Abia astept să citesc comentariile fanilor mei după lansare!”, a declarat Andra pentru Urban.ro.

Andra vorbește despre povestea clipului: „Este o poveste de dragoste, pe partenerul meu l-am ales prin casting… În timp ce mă uitam la poze, mă consultam prin telefon cu Iulian și cu Dana Budeanu. La final, pe el îl văd cu o altă fată și sufăr enorm”.