Andra si Maruta au spus „Da” (Foto-Video)

Apropo.ro / 11.08.2008, 11:26
Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la ProTv si iubita sa, Andra, au avut cununia civila pe 10 august.

Fiecare isi doreste ca atunci, in acel moment unic al vietii sale sa fie alaturi de familie si prieteni. Aici se formeaza o tabara. Alta tabara este formata din admiratori si presa, atunci cand este vorba de vedete si casatorie.

GALERIE FOTO

Oricat s-ar da peste cap o vedeta sa nu fie fotografiata la nunta sa, presa tot isi face datoria.

Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la ProTv si iubita sa, Andra, au avut cununia civila pe 10 august.

Daca au fost observati in alte ipostaze in care ii emotionau pe ceilalti, acum a venit randul lor sa fie emotionati.

 

 

Andra a fost ceruta in casatorie de Maruta, anul trecut, intr-un cadru cat se poate de romantic: acasa la parintii Andrei, in perioada sarbatorilor de iarna.

andra si catalin

Andra si-a tinut iubitul pe jar in fata ofiterului Starii Civile atunci cand a fost intrebata daca il ia de barbat pe Catalin, dupa cateva secunde de suspans cantareata a exclamat fericita: ”Daaaaa!”. In prezenta nasilor, a rudelor si a prietenilor, cei doi au semnat cu emotie actele care le oficializeaza relatia. Extrem de fericita, Andra a marturisit ca de acum inainte doreste sa i se spuna … doamna Maruta! La randul sau, Catalin si-a tinut tot timpul iubita de mana si declarat ca a avut si el emotii uriase, insa a spus un ”Da” hotarat si … n-a durut, dupa cum singur recunoaste. Cu lacrimi de bucurie in ochi, parintii celor doi si-au strans in brate copiii si au marturisit ca, odata cu aceasta casatorie, au primit in sanul familiilor lor noi membri.

andra si catalin

Maruta a fost placut surprins de echipa emisiunii ”Happy Hour”, care, cu putin timp inainte de aceasta zi de sarbatoare, s-a gandit sa ii faca vedetei Pro Tv un cadou inedit: o a doua Happylica, o canapea identica cu cea din studioul emisiunii de la Pro Tv. ”Am primit de la colegii cu care lucrez in fiecare zi la ”Happy Hour”, drept cadou pentru acest eveniment foarte important, o Happylica. Asa ca acea canapea care exista in studioul de la ”Happy Hour” exista acum si la noi acasa”, a povestit Maruta bucuros.

Alaturi de cei doi indragostiti, la cununia civila au sosit o parte din cei mai apropiati prieteni ai acestora: Iulia Vantur si Marius Moga, Laura Cosoi si Smiley, CRBL si iubita sa, Elena. Maruta si Andra au fost foarte bucurosi sa se intalneasca intr-o zi asa de speciala si cu celebra cantareata Eva Kiss, care a venit din Germania pentru a le fi alaturi la acest eveniment. Printre ceilalti invitati s-au numarat si Nico, Miki, Alexandra Ungureanu, Mihai Albu, Adina Buzatu, dar si fost crainica a televiziunii publice, Cristiana Bota.

Nunta va avea loc pe data de 23 august, la Targu-Jiu, dupa care luna de miere o vor petrece in Tenerife.

Imagini de la cununia civila doar pe ProTv

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Alina Puscau: Modelling, muzica si Brett Ratner

Alina Puscau: Modelling, muzica si Brett Ratner

Alina Puscau la 16 ani castiga concursul Elite Model Look care a fost si rampa de lansare pe plan international. Nu a durat mult pana sa ajunga pe copertile revistelor de…

Adrian Mutu, in vacanta alaturi de Mario

Adrian Mutu, in vacanta alaturi de Mario

Adrian Mutu a plecat in vacanta, in Italia, alaturi de Adriana, Mario si Consuelo, fiica cea mica de doar cateva luni, Maya, ramanand acasa.

Tudor Gheorghe aniverseaza 63 de ani, prin munca!

Tudor Gheorghe aniverseaza 63 de ani, prin munca!

Maestrul Tudor Gheorghe implineste, pe 1 august, onorabila varsta de 63 de ani.

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Sfoara invizibila
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: poanta sfoara invizibila strada masini
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza