Andreea Antonescu, dezvăluiri despre fetiţei ei

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2015, 10:00
Andreea Antonescu, dezvăluiri despre fetiţei ei
Andreea Antonescu şi Florin Chilian vor să convingă telespectatorii că nu sunt talentaţi doar la cântat, ci şi la gătit. Aşa că, cei doi artişti vin la „Star Chef” să ne povestească şi câteva detalii despre familiile lor.

Andreea Antonescu îşi doreşte atât de mult să câştige competiţia desfăşurată în bucătăria condusă de Nicolai Tand, încât face o promisiune îndrăzneaţă: dacă ea va fi învingătoare, va invita toată echipa emisiunii acasă la ea, în Los Angeles. Gătind şi povestind cu Maria Simion, Andreea va povesti cum a ales ca fetiţa ei să poarte numele Sienna. „Eu mi-am dorit ca numele şi prenumele să aibă aceeaşi iniţială. Am stat şi-am căutat. La un moment dat, fratele meu m-a întrebat ce părere am despre numele Sienna. I-am zis că îmi place, dar că parcă l-aş vrea un pic mai românesc. La aproximativ două săptămâni a venit Traian şi mi-a zis că a găsit un nume şi că i se pare interesant, Sienna”, povesteşte Andreea, care, uimită de această coincidenţă, a decis că acesta este numele potrivit pentru copilul ei.

Rivalul ei din această săptămână, Florin Chilian, declară că vrea să se mute în afara Bucureştiului, pentru că îşi doreşte mai mult spaţiu, dar şi că detestă să fie prietenos. „De la o vreme, inteligenţa e semn de răutate în România”, mai spune artistul.