Andreea Bănică. APROPO, azi am chef de…

De: Cătălina Matei / 02.08.2014, 07:00
Andreea Bănică. APROPO, azi am chef de…
O tură cu rolele prin parc? Sună bine! O îngheţată cu aromă de mango şi topping de caramel? Yammiii! O după-amiază, în şezlong, la malul mării? De vis! Un salt cu paraşuta? Palpitant! O ieşire cu prietenii la bere, în Centrul Vechi? Minunat! Hai să vedem de ce au chef azi vedetele noastre…

Printre concerte, şedinţe foto şi apariţii în emisiuni TV, Andreea Bănică îşi face timp şi pentru fetiţa sa. Sofia a împlinit 5 ani în luna mai şi este o fetiţă extrem de energică şi dornică de a învăţa foarte multe lucruri. Cea mai recentă realizare a sa este faptul că a învăţat să înoate! Prin urmare, cântăreaţa şi puştoiaca ei au mare chef de… bălăceală!

“Suntem bucuroase că am învăţat să înotăm”, a scris Andreea Bănică pe contul său de Facebook, unde a postat o fotografie în care se bălăceşte cu Sofia într-o piscină.

Foto: Facebook

Într-un interviu acordat recent revistei “Viva!”, cântăreaţa povesteşte că Sofia este la fel de pusă pe glume ca tăticul ei şi că are ureche muzicală.

”Are umorul lui Lucian, e carismatică, am descoperit că are ureche muzicală, de aceea am înscris-o la Colegiul George Enescu. Îi plac muzica, gimnastica şi baletul, având şi talent în aceste direcţii”, a declarat artista pentru publicaţia amintită mai sus.

Citeşte şi Cursuri de înot – Cele mai căutate piscine din Bucureşti.